Zelfstandig Werkend Kok, Teken- & Retentiebonus van € 1.000,00!

Wat ga je doen?

Ben jij de gepassioneerde kok die niet alleen culinair naar verbeteringen streeft, maar ook een drijvende kracht is achter onze missie om de cateringindustrie te verduurzamen? Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en toegewijde zelfstandig werkend kok die zich wil inzetten voor een groenere toekomst.
Als zelfstandig werkend kok krijg je de kans om je kookvaardigheden te combineren met een diepgaand streven naar duurzaamheid. Je zult niet alleen heerlijke gerechten bereiden, maar ook verantwoordelijkheid nemen voor het verminderen van onze ecologische voetafdruk.
Als ambassadeur van duurzaamheid binnen ons team verwachten we dat je niet alleen inspireert, maar je ook inzet voor het delen van kennis en bewustwording. Je zult betrokken zijn bij het ontwikkelen van nieuwe duurzame menu’s, het begeleiden van ons personeel bij het nemen van groenere beslissingen.
Wij geloven dat de kracht van verandering begint in onze keuken. Als jij gelooft in onze visie en klaar bent om je passie voor koken te combineren met een diepe betrokkenheid bij duurzaamheid, nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team en samen een positieve impact te maken op onze planeet en de cateringindustrie.

 
Wat bieden wij?

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 30 uur per week (werkdagen maandag t/m vrijdag); 
 • Werktijden: 8:00 – 14:30 maandag t/m vrijdag. (let op door vele avondmaaltijden/ buffetten kunnen werktijden afwijken en zal er soms ook in de avond gewerkt moeten worden)
 • Salaris volgens de Hospitality CAO tussen €2.093,41,- en € 2.813,59 op basis van 38 uur en ervaring;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek;
 • Een pensioenregeling;
 • Zorgverzekering met korting? Ook dat bieden wij;

Waar ga je het doen?

Als zelfstandig werkend kok ga je aan de slag op het kantoor van het UWV in Utrecht. Deze klant heeft duurzaamheid en gezondheid als haar belangrijkste speerpunten gesteld. Het bedrijfsrestaurant is een verzamelpunt voor veel collega’s, waar wij zorgen voor een fijne ambiance in combinatie met heerlijke gerechten.

Wat neem je mee?

Uiteraard ben je pro-actief, hebt een commerciële manier van werken, bent resultaatgerichtheid en hebt oog voor detail. Daarbij heb je een gedegen productkennis mét een voorliefde voor verse, lokale en plantaardige producten.

 •  Je hebt bij voorkeur een afgeronde koksopleiding op (minimaal) MBO niveau 4;
 •  Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het vakgebied;
 •  Je hebt kennis van werken conform HACCP én Sociale Hygiëne;
 • Je bent innovatief, creatief en je hebt oog voor detail.

#Bettertomorrow

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!