Zelfstandig werkend kok


Ben jij een gepassioneerde kok die zelfstandig kan werken? Verras je graag onze gasten met heerlijke gerechten en ben je flexibel inzetbaar op verschillende tijden? Heb je een creatieve geest en denk je graag mee over de culinaire invulling van evenementen en speciale aanvragen? Daarnaast hecht je veel waarde aan een georganiseerde en nette keuken en ben je een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's. Als dit op jou van toepassing is, dan heten we je van harte welkom bij Shell in Den Haag.


Wat ga je doen?
Als Zelfstandig werkend kok bij Shell in Den Haag speel je een essentiële rol in onze culinaire werkomgeving, oftewel de keuken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bereiden van gezonde en smakelijke maaltijden met verse producten. Bovendien bieden we onze klanten een unieke ervaring met live frontcooking, waar jij een belangrijke bijdrage aan levert. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken te allen tijde schoon en georganiseerd blijft, wat bijdraagt aan de dynamiek van ons keukenteam.

 

Wat bieden wij?

 • Een fulltime positie van 38 uur per week.
 • Een salaris met een maximum van €2.813 op basis van een fulltime werkweek.
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek
 • Werktijden: 07:00-14:30 uur van maandag t/m vrijdag;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, ondersteund door vakgerelateerde en persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Wij investeren graag in de groei van onze medewerkers, waardoor jij je vaardigheden en carrière verder kunt ontwikkelen.
 • Een dagelijks goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant zorgt dat je elke dag weer kan excelleren. 

 

Wat neem je mee?

 • Passie voor koken: Een diepe liefde voor de culinaire kunsten en de bereidheid om innovatieve gerechten te creëren.
 • Proactieve houding: Bereidheid om initiatief te nemen, problemen op te lossen en een positieve bijdrage te leveren aan ons keukenteam.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden: In staat om een georganiseerde en schone keuken te handhaven, wat cruciaal is voor een soepele werking.
 • Goede communicatieve vaardigheden: Het vermogen om effectief te communiceren inclusief de beheersing van zowel het Nederlands als het Engels, om soepel te kunnen communiceren in onze internationale omgeving.


Waar ga je dit doen?
Sodexo is een toonaangevende facilitair dienstverlener met een wereldwijde aanwezigheid. Onze missie is om het dagelijkse leven van mensen te verbeteren door hoogwaardige services te leveren op het gebied van catering, facility management, en vele andere diensten. Met trots ondersteunen wij de Shell Campus In Den Haag en zoeken we naar een Zelfstandig werkend kok om ons team te versterken.

Bij Sodexo staan diversiteit en inclusie hoog in het vaandel. Wij moedigen kandidaten van alle achtergronden en ervaringsniveaus aan om te solliciteren.

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!