Zelfstandig werkend kokBen jij een gepassioneerde kok die zelfstandig kan werken? Verras je graag onze gasten met heerlijke gerechten en ben je flexibel inzetbaar op verschillende tijden? Heb je een creatieve geest en denk je graag mee over de culinaire invulling van evenementen en speciale aanvragen? Daarnaast hecht je veel waarde aan een georganiseerde en nette keuken en ben je een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's. Als dit op jou van toepassing is, dan heten we je van harte welkom bij NOS.
 

Wat ga je doen?
Als Zelfstandig werkend kok bij NOS in Hilversum speel je een essentiële rol in onze culinaire werkomgeving, oftewel de keuken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bereiden van gezonde en smakelijke maaltijden met verse producten. Bovendien bieden we onze klanten een unieke ervaring met live frontcooking, waar jij een belangrijke bijdrage aan levert. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken te allen tijde schoon en georganiseerd blijft, wat bijdraagt aan de dynamiek van ons keukenteam.


Wat bieden wij?

 • Een fulltime positie van 38 uur per week.
 • Een salaris met een maximum van €2.813 op basis van een fulltime werkweek.
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek
 • Een pensioenregeling;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, ondersteund door vakgerelateerde en persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Wij investeren graag in de groei van onze medewerkers, waardoor jij je vaardigheden en carrière verder kunt ontwikkelen.
 • Een dagelijks goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant zorgt dat je elke dag weer kan excelleren. 


Waar ga je dit doen?
Je nieuwe werkplek bevindt zich op het Sodexo-terrein op het mediapark in Hilversum. Hier werk je in een dynamische en internationale omgeving, waar je direct in contact staat met de opdrachtgever, NOS. Het is een inspirerende locatie waar je de kans krijgt om je kooktalent te ontplooien en deel uit te maken van ons enthousiaste team.


Wat neem je mee?

 • Flexibele inzetbaarheid: Bereidheid om te werken met variabele werktijden, met opties zoals 07:00-15:30 of 12:00-20:30.
 • Passie voor koken: Een diepe liefde voor de culinaire kunsten en de bereidheid om innovatieve gerechten te creëren.
 • Proactieve houding: Bereidheid om initiatief te nemen, problemen op te lossen en een positieve bijdrage te leveren aan ons keukenteam.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden: In staat om een georganiseerde en schone keuken te handhaven, wat cruciaal is voor een soepele werking.
 • Goede communicatieve vaardigheden: Het vermogen om effectief te communiceren inclusief de beheersing van zowel het Nederlands als het Engels, om soepel te kunnen communiceren in onze internationale omgeving.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!