Zelfstandig Werkend Kok 

Wat ga je doen?


Als Zelfstandig werkend kok heb je een passie voor mooie pure producten en lekker eten. Je krijgt een kick van het maken van de lekkerste gerechten. Het bedenken en neerzetten van een gezonde maaltijd is elke dag weer een leuke uitdaging!

Als kok laat je regelmatig je gezicht zien en waarderen de collega’s bij onze klant Capgemini je door jouw creativiteit en de kunst om op verschillende niveaus te koken. Naast het dagelijks verzorgen van de lunch in het restaurant, verzorg je ook verschillende evenementen en banqueting partijen.

Dit doe je met verse producten en met deelmaaltijden. De bereiding vindt plaats voor het oog van de gasten, ook wel frontcooking genoemd. Daar blijft het niet bij, je blijft tot en met de presentatie van de maaltijden creatief, zodanig dat de borden als het ware vanzelf over de counter vliegen. Vanzelfsprekend hoort schoonmaken van je keukenapparatuur en de werkomgeving, dagelijks voorraadbeheer en het doen van de bestellingen tot je takenpakket.
Het betreft een internationale locatie. Dus je houdt rekening met jouw doelgroep bij het samenstellen van het menu en zorgt voor voldoende variatie. Bij de verschillende uitgiftepunten serveren we onder andere belegde broodjes, smoothies, salades en een warme lunch.


Wat bieden wij?


Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 32 uur per week (werkdagen maandag t/m vrijdag); 
 • Werktijden: 8:00 – 14:30 maandag t/m vrijdag. (let op door vele avondmaaltijden/ buffetten kunnen werktijden afwijken en zal er soms ook in de avond gewerkt moeten worden)
 • Salaris volgens de Hospitality CAO tussen €2.093,41,- en € 2.813,59 op basis van 38 uur en ervaring;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek;
 • Een pensioenregeling;
 • Zorgverzekering met korting? Ook dat bieden wij;

Waar ga je het doen?


Bij deze toplocatie in Utrecht wordt er op drukke dagen voor 500 personen de lunch verzorgd. Het bedrijfsrestaurant wordt gebruikt als ontmoetingsplek en als ruimte waar gewerkt wordt. Het kantoor van Capgemini is uitstekend bereikbaar met het OV omdat het op steenworp afstand ligt van het treinstation Utrecht Leidsche Rijn. Het team bestaat uit een mix van ervaren en nieuwe medewerkers. Naast hard werken is er altijd ruimte voor humor en gezelligheid.


Wat neem je mee?


Uiteraard ben je pro-actief, hebt een commerciële manier van werken, bent resultaatgerichtheid en hebt oog voor detail. Daarbij heb je een gedegen productkennis mét een voorliefde voor verse, lokale en plantaardige producten.

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde koksopleiding op (minimaal) MBO niveau 4;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het vakgebied;
 • Je hebt kennis van werken conform HACCP én Sociale Hygiëne;
 • Je bent communicatief sterk en actief aanwezig om je gasten te verleiden;
 • Je bent innovatief, creatief en hebt oog voor detail.
   

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!