Zelfstandig werkend kok bij DAF, nu met € 1.000,00 teken- & retentiebonus!

Cooking is love made Visible!

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een contract voor 30 uur per week;
 • Een goed salaris volgens de cao, variërend van €2.093,41 tot €2.813.59 op fulltime basis; 
 • Reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer vanaf 10 kilometer, met een maximum van 30 kilometer enkele reis;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 38-urige werkweek;
 • Een pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot een zorgverzekering met korting;
 • Toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen, omdat wij ontwikkeling belangrijk vinden;
 • Een dagelijkse goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant, zodat je elke dag weer kunt uitblinken.

Als je deze baan accepteert voor 1 oktober, ontvang je na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €500. Als je eerste contract wordt verlengd, ontvang je een extra bruto bonus van €500.

Wat ga je doen?

 

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het creëren van menu's voor het personeel en de bezoekers, aan de hand van het Sodexo Menu Management Systeem. Je adviseert de cateringmanager en bereidt producten en gerechten volgens de recepturen van Sodexo, waarbij je gebruikmaakt van verse ingrediënten. Soms bereid je de gerechten voor de ogen van de gasten, ook wel bekend als front cooking. 

Maar daar blijft het niet bij: je blijft creatief tot en met de presentatie van de maaltijden, zodat de borden als het ware vanzelf over de counter vliegen. Uiteraard maakt ook het schoonmaken van de keukenapparatuur en de werkomgeving, dagelijks voorraadbeheer en het plaatsen van bestellingen deel uit van je takenpakket.
 

Waar ga je het doen?

 

Jij komt als zelfstandig werkend kok te werken in het bedrijfsrestaurant van Sodexo op onze locatie bij DAF. Op 1 april 1928 begon Hub van Doorne een kleine constructiewerkplaats in Eindhoven, Nederland. Vanaf dit uiterst bescheiden begin heeft DAF zich uiteindelijk ontwikkeld tot een toonaangevende wereldwijde truckfabrikant die zich sterk richt op innovatie, kwaliteit en efficiënt transport.

Wat neem je mee?

 • Je bent in het bezit van een koksdiploma.
 • Je weet je kookkunsten met flair en show te presenteren.
 • Als gedreven zelfstandig werkend kok weet je gasten steeds te verrassen.
 • Je hebt ervaring met front cooking en bent gericht op gastvrijheid.
 • Je bent innovatief, creatief en hebt oog voor detail.
 • Je kunt goed omgaan met stress, werkt gestructureerd en kunt prioriteiten stellen.
 • Je zorgt ervoor dat je keuken er altijd netjes uitziet en dat je de HACCP-regels nauwkeurig naleeft.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.

Heb je interesse:

 

Mijn naam is Sinajda Entingh. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Sodexo, it all starts with the everyday:

 

Wat anderen gewoon vinden, vinden wij essentieel. Omdat wij weten dat we juìst het verschil maken door aandacht te geven aan het concrete, het grijpbare, het alledaagse. Niet alleen voor die ene dag in iemands leven, maar uiteindelijk voor het leven van ons allemaal en voor onze planeet. Vanaf dag één hebben we ons gericht op het dagelijks leven. Wij zijn ons ervan bewust dat alledaagse activiteiten een enorm verschil maken wanneer je deze vermenigvuldigt met de miljoenen mensen voor wie we zorgen. Wereldwijd, elke dag en dat jarenlang. Wij omarmen onze verantwoordelijkheid en zorgen dat onze acties van vandaag positief en impactvol zijn, voor de dag van morgen.

Heerlijke gerechten, gezond & voedzaam bereiden. Kansen geven aan mensen die nooit een kans kregen. Zorgen voor gemeenschappen én de mensen binnen deze gemeenschappen. Handelen in het belang van onze planeet. Het beste uit vandaag halen voor een betere morgen én vanuit onze menselijke waarden zetten we met overtuiging de volgende stap… Zijn dit ook jouw eerste drijfveren en kun je net als deze collega’s hierin van toegevoegde waarde voor Sodexo zijn? Dan ben jij geknipt voor ons!

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!