Zelfstandig werkend kok


Ben jij een gepassioneerde kok die zelfstandig kan werken? Verras je graag onze gasten met heerlijke gerechten en ben je flexibel inzetbaar op verschillende tijden? Heb je een creatieve geest en denk je graag mee over de culinaire invulling van evenementen en speciale aanvragen? Daarnaast hecht je veel waarde aan een georganiseerde en nette keuken en ben je een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's. Als dit op jou van toepassing is, dan heten we je van harte welkom bij Edge West.
 

Wat ga je doen?
Als Zelfstandig werkend kok bij onze locatie Edge West in Amsterdam speel je een essentiële rol in onze culinaire werkomgeving, oftewel de keuken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bereiden van gezonde en smakelijke maaltijden met verse producten. Bovendien bieden we onze klanten een unieke ervaring met live frontcooking, waar jij een belangrijke bijdrage aan levert. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken te allen tijde schoon en georganiseerd blijft, wat bijdraagt aan de dynamiek van ons keukenteam.


Wat bieden wij?

 • Een fulltime positie van 38 uur per week.
 • Werktijden tussen 7:00 - 15:00 uur van maandag t/m vrijdag. 
 • Een salaris met een maximum van €2.813 op basis van een fulltime werkweek.
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek
 • Een pensioenregeling;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, ondersteund door vakgerelateerde en persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Wij investeren graag in de groei van onze medewerkers, waardoor jij je vaardigheden en carrière verder kunt ontwikkelen.
 • Een dagelijks goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant zorgt dat je elke dag weer kan excelleren. 


Wat neem je mee?

 • Passie voor koken: Een diepe liefde voor de culinaire kunsten en de bereidheid om innovatieve gerechten te creëren.
 • Proactieve houding: Bereidheid om initiatief te nemen, problemen op te lossen en een positieve bijdrage te leveren aan ons keukenteam.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden: In staat om een georganiseerde en schone keuken te handhaven, wat cruciaal is voor een soepele werking.
 • Goede communicatieve vaardigheden: Het vermogen om effectief te communiceren inclusief de beheersing van zowel het Nederlands als het Engels, om soepel te kunnen communiceren in onze internationale omgeving.


Waar ga jij dit doen?
De dienstverlening van Sodexo op deze locatie richt zich op het beheren van het bedrijfsrestaurant, receptie, hostess en telefooncentrale van dit spiksplinternieuwe pand. Een fantastische en inspirerende werkomgeving waar servicegerichtheid, duurzaamheid en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Edge West is de naam van dit hypermoderne kantoorpand en biedt onderdak aan verschillende organisaties. 

Het atrium dak en beplanting geeft het gebouw een prachtige uitstraling waar de koffiebar het centrale ontmoetingspunt is. Ook op sociaal vlak is duurzaamheid een speerpunt. Daarom wordt de koffiebar grotendeels bezet door dove of slechthorende mensen. Koffie bestel je in gebarentaal. Gebaarista ook wel genoemd. Een nieuwe taal leren is een uitdaging, daarom staan er schermen bij de koffiebar met filmpjes waarop je kunt zien hoe je je favoriete koffie bestelt.

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!