Werkvoorbereider Elektrotechniek | ETCA Shell Amsterdam

 

Ben jij de expert in eerstelijnsondersteuning, heb je de planning op orde en behoud je altijd controle? Sodexo zoekt een toegewijde Werkvoorbereider Elektrotechniek voor de Energy Transition Campus Amsterdam.

Wat ga je doen?

Telefonisch komt de eerste melding van de dag binnen. Door je elektrotechnische kennis binnen de installatietechniek en het stellen van een aantal inhoudelijke vragen weet je direct de situatie in te schatten. Je zorgt voor een werkorder en plant de monteur in om de optimale servicebeleving te garanderen voor Energy Transition Campus Amsterdam. Zo kan jouw collega goed voorbereid op pad en daadkrachtig aan de slag. Dit is zomaar een voorbeeld van hoe jouw dag begint.

Daarnaast zijn er veel preventieve onderhoudswerkzaamheden die voorbereid moeten worden. Hiervoor heb je overleg met de maintenance engineer, zodat je weet welke offertes er gemaakt moeten worden. Welke monteurs moeten er vrij gepland worden voor deze werkzaamheden? Zijn alle materialen aanwezig en is de administratie op orde, zodat de orders goed verwerkt kunnen worden? Zomaar een aantal vragen die voor jou een tweede natuur zijn. Je houdt ervan om collega’s te ontzorgen en te faciliteren, zodat zij inhoudelijk de technische vraagstukken kunnen oplossen.

Dit doe je niet alleen! Samen met Rutger Vuur en een heel team van onderhoudsprofessionals. Je wordt onderdeel van een team van circa 20 professionals die samen technische vraagstukken oplossen.

Waar ga je het doen?

De Energy Transition Campus Amsterdam huisvest onder meer laboratoria, kantoren en testomgevingen. Het is het grootste laboratorium in Europa, er werken in totaal 1.000 mensen uit 50 landen en daar komen nog een paar honderd mensen bij vanuit diverse Energy Start-Ups. Dit 90.000 m² gebouw heeft voor de energievoorziening 8 HS trafo’s nodig, enkele honderden zonnepanelen en een ondergrondse warmte- en koudeopslag met warmtepompen. Verder is in het gebouw aanwezig ruim 100 LBK’s voor de HVAC, 65 verschillende gassen benodigd voor de research, 450 zuurkasten voor de research, enkele honderden research opstellingen, 7 brandmeldcentrales, 8 ontruimingsinstallaties en een geavanceerd gebouwbeheerssysteem.

Mede vanwege de vernieuwde functie van het pand zijn er momenteel zeer veel projecten in uitvoering. Ook zijn veel installaties toe aan modificaties vanwege vergaande duurzaamheid wensen.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek.
 • Ervaring met gebouw gebonden onderhoud, met name elektrotechnische installaties.
 • Kennis van en ervaring met veiligheids, gezondheids en milieueisen en werkvergunningen.
 • Technische vakkennis en ervaring om accuraat inschattingen te kunnen maken van benodigde uren en materialen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een salaris tot maximaal € 4.345,- bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000. Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto.
 • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een telefoon en laptop.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 12 ADV dagen.
 • Pensioen- en ziektekostenregeling.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan, als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!