Toezichthouder KLM op Schiphol

Wil je 3 dagen in de week werken in een dynamische omgeving bij Sodexo? Binnen onze afdeling Projects & Consulting zoeken wij een toezichthouder voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van onze projecten bij KLM op Schiphol.

 

Wat ga je doen?

Als Toezichthouder zal je je bezig gaan houden met:

 • Het houden van toezicht op de uitvoering van projecten.
 • Organiseren van de benodigde werkvergunningen voor de uit te voeren werkzaamheden.
 • Beoordelen van de kwaliteit van uitvoering en continue toets aan de afspraken.
 • Erop toezien dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.
 • Bewaking van de uitvoeringsplanning.
 • Nauwe samenwerking met de Projectverantwoordelijke en de HSE’er over de algehele voortgang van de werkzaamheden.
   

Dit doe je niet alleen! Samen met Emil Keler en Sander Schaafsma en een heel team van project professionals. Je wordt onderdeel van een team van circa 14 professionals die samen projectmatige vraagstukken oplossen.

Waar ga je het doen?
 

De thuisbasis van KLM is Schiphol waar over ca. 700.000 vierkante meter aan vastgoed alle werkzaamheden worden uitgevoerd die het vervoer van vracht en passagiers naar Europese in internationale bestemmingen mogelijk maken. Dit vastgoed wordt beheerd door KLM Real Estate & Facility Contracting (RE&FC). Sodexo Projects NL voert in opdracht van KLM RE&FC projecten uit over heel Schiphol. De nadruk ligt hierbij voor aan business gerelateerde projecten. Denk hierbij aan de verbouwingen van wachtruimten voor KLM platform-medewerkers op de pieren, verhuizen van KLM-afdelingen binnen KLM-locaties, het verbouwen van kantoorruimten, het verbouwen van restaurants en de constructie van koelcellen voor KLM Cargo om maar een handvol projecten te benoemen. En deze werkzaamheden worden uitgevoerd in een dynamische omgeving, want KLM is altijd in beweging!

Wat neem je mee?

 •  Je beschikt over een Hbo-opleiding richting Bouwkunde.
 •  Je hebt kennis van de wet- en regelgeving, zoals de Wabo en het Bouwbesluit.
 • Op jouw cv staat minstens één jaar relevante werkervaring als toezichthouder bouw.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend, want je gaat zowel mondeling als schriftelijk adviezen geven.

Wat bieden wij?
 

Vaste Positie:
Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. Naast een professionele organisatie bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. 

 • Een salaris van maximaal € 4.778,-bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Een telefoon, laptop en/of tablet.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 12 ADV dagen.
 • Onze reiskostenregeling heeft duurzaamheid als uitgangspunt. Dat betekent dat reizen met openbaar vervoer volledig wordt vergoed.
 • Pensioen- en ziektekostenregeling.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevantie certificaten te behalen.

Interim / Deta-Vast Positie:

Als interim toezichthouder krijg je de kans om je expertise in te zetten bij Sodexo bij onze klant KLM op Schiphol. Duur van het project is minimaal 12 maanden, het uurtarief is in overleg.

Interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan, als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!