Toezichthouder Elektrotechniek 

 

Word onze nieuwe toezichthouder elektrotechniek en help mee aan de veiligheid en betrouwbaarheid van elektrotechnische installaties.
 

Wat ga je doen?

Wij zorgen voor een veilige, duurzame en comfortabele omgeving waarin alle installaties en gebouwen optimaal functioneren, zodat medewerkers goed kunnen presteren! En dat voor aansprekende organisaties met technisch uitdagende omgevingen. Van technisch onderhoud en beheer van alle denkbare installaties tot aan projectmanagement voor nieuwbouw en renovatie.

Samen met de klant en projectmanagers wordt de scope bepaald en zal jij gedurende de opleverfase een tandem zijn met de projectmanager. Zo zal jij je bezig gaan houden met:

 • Het houden van toezicht op de uitvoering van elektrotechnische projecten.
 • Organiseren van de benodigde werkvergunningen voor de uit te voeren werkzaamheden.
 • Beoordelen van de kwaliteit van uitvoering en continue toets aan de afspraken.
 • Erop toezien dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.
 • Bewaking van de uitvoeringsplanning.
 • Nauwe samenwerking met de Projectverantwoordelijke over de algehele voortgang van de werkzaamheden.

Als toezichthouder elektrotechniek ben je cruciaal voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van onze projecten. Je werkt nauw samen met een team en draagt bij aan de kwaliteit van onze projecten.

Waar ga je het doen?

Bij Sodexo is het ons doel om elke dag voor iedereen een beter leven te creëren. Als wereldleider zijn we actief in 55 landen en bedienen we elke dag meer dan 100 miljoen consumenten met onze unieke combinatie van on-site Food , FM, Technical Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services. 

Sodexo verzorgt binnen de locaties van Johnson & Johnson de facilitaire dienstverlening. We zijn hierin actief op diverse aspecten binnen het facilitaire waaronder een groot deel van de projecten die op dit gebied spelen. Je standplaats is Leiden.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek.
 • Ervaring als toezichthouder, met bij voorkeur eerdere betrokkenheid bij projectbegeleiding.
 • Kennis van elektrotechnische installaties, normen en voorschriften.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw technische kennis te ontwikkelen en wij helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 32-40 uren per week.
 • Een salaris tussen de € 3.081,81 en € 4.778,21 bruto per maand op basis 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000,- Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000,- bruto.
 • 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen op basis van 40 uur per week.
 • Interessante pensioenregeling.
 • Reiskostenregeling waarbij het OV volledig wordt vergoed.
 • Telefoon en laptop.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en diverse trainingen te volgen.

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

 

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!