Technical Service Manager Assen

Als Technical Service Manager bij NAM in Assen ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle technische assets namens NAM, met als doel het IFM-contract verder te optimaliseren. Je maakt deel uit van het managementteam en werkt samen met hen aan strategische plannen voor de toekomst.

Wat ga je doen?

Als Technical Service Manager heb je een strategische en leidinggevende rol binnen Sodexo met specifieke focus op onze klant NAM, hun kantoorpanden, werkplaatsen en laboratoria op de diverse NAM-locaties en meer specifiek het technische domein. Binnen deze panden biedt Sodexo een uitgebreid scala aan facilitaire diensten, variërend van receptie en bedrijfsrestaurant tot schoonmaak en integraal technisch beheer van alle gebouwen en gebouw gebonden installaties.

Met jouw leiderschap stuur je een team van 12 medewerkers aan en ben je betrokken bij het onderhoudsproces, waarbij je overleg voert met gebruikers om de scope en conditie van de gebouwen en installaties in kaart te brengen. Als Technical Service Manager implementeer en bewaak je het contract en de bijbehorende SLA's en KPI's en draag je zorg voor de optimalisatie van het jaarplan.

De basis hiervoor ligt in het Sodexo Asset Management Framework (AMF), dat gebaseerd is op de ISO55000. Daarnaast zorg je voor de juiste uitvoering van het jaarplan. Binnen het team wordt er gezocht naar verbeteringen, waarbij we van jou als Technical Service Manager verwachten dat je een leidende rol neemt en deze verbeteringen implementeert in de dagelijkse werkzaamheden.

Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je geeft operationeel leiding op locatie aan onder andere een Maintenance Engineer, een Planner, Werkvoorbereiders, Technicians, een Handyman en een Move-coördinator. Daarnaast heb je intensief overleg met de klant en haar stakeholders. Je maakt deel uit van het managementteam van het account en rapporteert rechtstreeks aan de General Service Manager.

Bij het uitvoeren van alle werkzaamheden voor NAM is veiligheid uiterst belangrijk en vanuit de rol van Technisch Service Manager ben je ambassadeur om het dagelijks veilig werken te promoten en te borgen. Dit doe je samen met de veiligheidskundige die onderdeel is van het Sodexo team en ondersteuning biedt.

Wat neem je mee?

Het overzien van processen en stakeholder management is voor jou heel gewoon en je hebt snel door wie betrokken moet worden bij de werkzaamheden. Je beweegt je graag op een speelveld met veel (interne) stakeholders. Pro activiteit en het leveren van toegevoegde waarde is je tweede natuur en op de juiste momenten toon je daadkracht door knopen door te hakken. Dit alles in combinatie met een mensgerichte houding, maken de rol als Technical Service Manager tot een mooie uitdaging.

  •        HBO opleiding richting techniek
  •        Ervaring als leidinggevende binnen het technische domein, opgedaan bij één of meerdere bedrijven
  •        Communicatie vindt voornamelijk plaats in het Nederlands, maar ook vaak in het Engels. Daarom vinden wij het belangrijk dat je beiden talen         beheerst

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Een salaris tot maximaal € 7.672 bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend
  • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000.
  • Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto
  • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een auto, telefoon en laptop
  • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen
  • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!