Technical Service Manager 

Wat ga je doen?

Als Technical Service Manager heb je een strategische en leidinggevende functie binnen Sodexo, met focus op onze klant Shell ETCA (Energy Transition Campus Amsterdam). Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle technische assets namens Shell, met als doel professionele technische dienstverlening binnen het Integrated Facilities Management (IFM) contract. Je maakt deel uit van het managementteam en werkt samen met hen aan strategische plannen voor de toekomst.

Verantwoordelijkheden:

 • Het beheren en coachen van het technische team.
 • Het ontwikkelen en implementeren van strategieën voor technische ondersteuning om de klanttevredenheid te maximaliseren.
 • Samenwerken met andere afdelingen om technische problemen effectief op te lossen en operationele efficiëntie te verbeteren.
 • Implementeren en bewaking van het contract en de bijbehorende SLA's en KPI's, en zorgdragen voor de optimalisatie van het jaarplan.
 • Het identificeren van kansen voor procesverbetering en het implementeren van efficiëntie-initiatieven.

Natuurlijk ga je dit niet alleen doen. Je geeft op locatie operationeel leiding aan onder andere maintenance engineers, beheertechnici, werkvoorbereiders en projectleiders. Daarnaast voer je intensief overleg met de klant en haar stakeholders. Je bent onderdeel van het managementteam van het account en rapport rechtstreeks aan de country lead die eindverantwoordelijk is voor het account in Nederland.

Waar ga je het doen?

De Energy Transition Campus Amsterdam huisvest onder meer laboratoria, kantoren en testomgevingen. Het is het grootste laboratorium in Europa, er werken in totaal 1.000 mensen uit 50 landen en daar komen nog een paar honderd mensen bij vanuit diverse Energy Start-Ups. Dit 90.000 m² gebouw heeft voor de energievoorziening 8 HS trafo’s nodig, enkele honderden zonnepanelen en een ondergrondse warmte- en koudeopslag met warmtepompen. Verder is in het gebouw ruim 100 LBK’s voor de HVAC, 65 verschillende gassen, 450 zuurkasten benodigd voor de research, 7 brandmeldcentrales, 8 ontruimingsinstallaties en een geavanceerd gebouwbeheerssysteem aanwezig.

Mede vanwege de vernieuwde functie van het pand zijn er momenteel veel projecten in uitvoering. Ook zijn een groot aantal installaties toe aan modificaties vanwege vergaande duurzaamheid wensen.

Wat neem je mee?

Het overzien van processen en stakeholder management is voor jou heel gewoon en je hebt snel door wie betrokken moet worden bij de werkzaamheden. Je beweegt je graag op een speelveld met veel (interne en externe) stakeholders. Pro activiteit en het leveren van toegevoegde waarde is je tweede natuur.  Op de juiste momenten toon je daadkracht door knopen door te hakken, dit alles in combinatie met een mensgerichte houding, maken de functie als technical service manager tot een mooie uitdaging.

 • Een afgeronde technische opleiding op HBO/WO-niveau.
 • Aantoonbare ervaring in leidinggeven aan een technische afdeling.
 • Uitstekende probleemoplossende en communicatieve vaardigheden.
 • Sterke organisatorische en leiderschapsvaardigheden.
 • Inzicht in klantbehoeften en het vermogen om klantgerichte oplossingen te bieden.
 • Ervaring met het werken in een internationale omgeving.
 • Uitstekende kennis van de Nederlands en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw technische kennis te ontwikkelen en wij helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. 

 • Een salaris tot maximaal € 7.672,- bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 •  Je krijgt de beschikking over een auto, telefoon en laptop.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
 • Een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.
 • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000. Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto.

Interesse?

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!