Teamleider Facility 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Houd jij van afwisseling in jouw werk en zit leidinggeven, sturen en facilitairen jou in het bloed, dan is de functie teamleider Schoonmaak jouw ideale baan!

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het schoonmaak team van onze klant Unilever locatie Weena en Hofplein, bij elkaar zo’n 20 medewerkers. Op elke locatie word je ondersteunt door een voorvrouw.  Je rapporteert aan de Operationeel manager en werkt veel samen met de andere  teamleiders Front of House en Food & Beverage.

Je bent een echte people manager met een echte hands-on mentaliteit. Je straalt one – team uit, bent makkelijk benaderbaar en streeft naar een goede kwaliteit op de werkvloer. Je bent de drijvende kracht achter de operationele uitvoering en pakt schoonmaak projecten op. 

Het is jouw verantwoordelijkheid om een schone en gezonde omgeving te waarborgen.

Dagelijks instrueer en activeer jij moeiteloos een groep schoonmaakmedewerkers zodat de gemaakte afspraken worden nagekomen, dit doe je samen met de voorman of vrouw van de locatie. Je bent in staat een groep collega’s aan te sturen en bent gewend om gesprekken te voeren en voor een grote groep te staan.

Je bewaakt de kwaliteit van de uitvoering, ziekteverzuim, inkoop en voortgang van de werktijden volgens een goede planning. De kwaliteit die jij en je team levert is cruciaal voor het succes van de klant. Hiervoor neem jij uiteraard de juiste houding en het gewenste gedrag mee. Administratie is voor jou geen punt, de urenregistratie wordt bijgehouden en storingen worden afgehandeld in het FMIS-systeem.

Ook ziet je toe op een juist en efficiënt gebruik van schoonmaakmiddelen en apparatuur. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden en het controleren van de kwaliteit van het werk ben je altijd bezig met het verbeteren van de processen en zoek je naar innovaties die jouw team zal helpen om effectiever en efficiënter te werk te gaan.

Wat bieden wij?

 • Contract voor 32-40 uur per week;
 • Een salaris tussen €2.752,42 en €4.261,02;
 • Werkdagen maandag tot en met vrijdag;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 38-urige werkweek;
 • Een pensioenregeling;
 • Je krijgt toegang tot eindeloos veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Een inclusieve werkomgeving die diversiteit waardeert;
 • Als je onze nieuwe collega wordt en je draagt een nieuwe collega aan, dan verdient dit een bonus.

Waar ga je het doen?

Wij van Sodexo beheren het bedrijfsrestaurant van Unilever. Bij Unilever in Nederland werken ruim 2.500 mensen. Unilever heeft hier een productievestiging in Hellendoorn (ijs). Unilever is het grootste bedrijf in fast moving consumer goods in de Benelux. In Nederland brengen we zo’n 40 bekende merken op de markt.

Wat neem je mee?

 • Omdat de teamleider de spin in ons web is zijn wij op zoek naar iemand die alle betrokken partijen goed te woord kan staan en jij weet daarom als geen ander alle partijen met de neus dezelfde richting op te laten wijzen.
 • Je bent flexibel in het omgaan met de verschillende eisen en wensen van deze partijen;
 • Je weet je hoofd koel te houden in de verschillende situaties;
 • Je kunt op de juiste momenten de juiste beslissingen nemen;
 • Zelfstandig leidinggeven aan een grote groep medewerkers met uiteenlopende achtergronden is waar je je hand niet voor omdraait.
 • Je hebt een afgeronde MBO + of hbo-opleiding
 • Bij voorkeur heb je kennis van Engels;
 • En het is een pré als je in het bezit bent van een VCA-VOL.

"Samen streven we naar een vlekkeloze omgeving - één veegbeweging tegelijk."

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!