Teamleider Beheer en Onderhoud

 

Wat ga je doen?

Als teamleider Beheer en Onderhoud ben je verantwoordelijk voor een veilige, tijdige en kwalitatief goede uitvoering van de werkzaamheden.  Je geeft hierbij leiding aan een team van 15  werkvoorbereiders en technicians . Je stelt kaders en vervult een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en discipline.  Je stuurt daarbij op samenwerking, individuele verantwoordelijkheid en ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast ben je een klankbord voor collega’s die willen sparren over de inhoud. 

Het overzien van processen is voor jou heel gewoon en je hebt snel door wie betrokken moet worden bij de werkzaamheden. Je beweegt je graag op een speelveld met veel (interne en externe) stakeholders. Ongevraagd advies geven is je 2de natuur en op de juiste momenten toon je daadkracht door knopen door te hakken. Dit alles in combinatie met een mensgerichte houding, maken de rol als teamleider tot een mooie uitdaging.

Waar ga je het doen?

Voor deze functie ben je werkzaam voor Sodexo bij onze klant Shell Regio West. Dit is op locatie van Shell Den Haag waar wij 5 panden beheren en daarnaast verzorgen wij ook het technisch beheer en onderhoud aan gebouwen op twee locaties in Rotterdam. Dit doe je uiteraard niet alleen. Met een technisch team van 30 Sodexo medewerkers verzorgen wij het dagelijkse beheer en onderhoud aan de gebouwen en installaties van Shell West. Daarnaast verzorgt Sodexo met 120 medewerkers Food en Cleaning dienstverlening in deze regio.

Wat neem je mee?

 • Hbo-opleiding richting techniek.
 • Ruime ervaring binnen de installatietechniek, bij voorkeur met leidinggevende taken.
 • Technisch inzicht gecombineerd met uitstekende organisatorische vaardigheden.
 • Sterke communicatieve en leiderschapskwaliteiten.
 • Je bent een teambuilder, stelt richting, discipline en structuur.
 • Besluitvaardig, proactief en mensgericht.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Bij Sodexo is het ons doel om elke dag voor iedereen een beter leven te creëren. Als wereldleider zijn we actief in 55 landen en bedienen we elke dag meer dan 100 miljoen consumenten met onze unieke combinatie van on-site Food , FM ,Technical Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services.

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een salaris tussen € 3.571,70 en € 6.063,65 o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een auto, telefoon en laptop.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Pensioenregeling.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 12 ADV dagen.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!