Supervisor schoonmaak

 

Heb jij een hekel aan vieze plekken en onopgeruimde bureaus? Lees dan verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als Supervisor schoonmaak bij Sodexo op de locatie Johnson & Johnson in Leiden ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het schoonmaakteam. Je combineert jouw leidinggevende vaardigheden met actieve deelname aan de schoonmaakwerkzaamheden in diverse omgevingen, waaronder kantoorruimtes, loodsen, en GMP cleanrooms. In de cleanroomomgeving werk je volgens strikte voorschriften en procedures om te voldoen aan de geldende GMP-standaarden. Naast het uitvoeren van reguliere schoonmaakwerkzaamheden ben je ook belast met het handhaven van het schoonmaakcontract en het waarborgen van de hoge kwaliteitsnormen

Naast het geven van instructies en aanwijzingen ben je dagelijks te vinden op de werkvloer. Je draait je eigen diensten en daarnaast controleer je de kwaliteit en bewaakt de voortgang van diensttijden. Je bent een echte aanpakker en is het van belang om als team te werken. Je verricht zelf de verschillende werkzaamheden, zoals afvalverwerking, stof wissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, cleanroom en kantoorruimten en dergelijke. Dat doe je volgens een programma waarin precies staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer. Tevens zie je toe op een juist en efficiënt gebruik van schoonmaakmiddelen.

In deze functie werk je twee ochtenden (04:30-12:00 uur), twee avonden (16:30-00:00 uur) en twee dagen vrij. De locatie werkt maandag tot en met zondag, wat betekent dat je ook regelmatig een weekenddag moet werken.

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

 • Een contract voor 38 uur per week;
 • Een salaris van €14,47 bruto per uur (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Werktijden van 04:30 tot 23:00;
 • Toeslag voor het werken voor 06:00 uur, na 22:00 uur en in het weekend; 
 • 25 vrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

Je gaat werken op de locatie Johnson & Johnson in Leiden, gelegen op het Bio Science Park. Deze locatie biedt een stimulerende omgeving binnen de farmaceutische sector. Samen met je team en in samenwerking met verschillende General Services Managers en Teamleiders, zul je de facilitaire dienstverlening op hoog niveau uitvoeren. Je wordt onderdeel van de Sodexo-familie en werkt nauw samen met interne Sodexo-organisaties, opdrachtgevers en leveranciers om een optimale service te garanderen.

Wat breng je mee?

 • Aantoonbare leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de schoonmaakbranche;
 • In staat om medewerkers te motiveren en te sturen naar het gewenste resultaat;
 • Flexibele inzetbaarheid van maandag t/m zondag- en op feestdagen tussen 4:30 en 00:00 uur; 
 • Ervaring met het werken volgens strikte voorschriften en procedures, bij voorkeur in een GMP cleanroomomgeving.
 • Flexibiliteit en bereidheid om regelmatig op locatie in Leiden te werken.
 • Zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.

Geïnteresseerd? Reageer direct via de ‘solliciteren’ button of via Whatsapp (0610804699).

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. 

 

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!