Stage MBO Fastfoodservice 

Wat ga jij doen?

Op een locatie in Almere is een stage vacature beschikbaar voor de opleiding MBO medewerker fastservice. 

Je bent onderdeel van het cateringteam die elke dag zorgen voor een perfecte dienstverlening. Jouw werkzaamheden bestaan alle voorkomende cateringwerkzaamheden, zoals het bereiden van snacks, salades, soepen en belegde broodjes. Maar ook het verzorgen van banqueting werkzaamheden zijn onderdeel van de dienstverlening. Afwisselend werk dus. Uiteraard is er tijdens de stageperiode gelegenheid om te werken aan opdrachten vanuit de opleiding en  aan jouw persoonlijke leerdoelen! 

Wat neem je mee?

Je volgt de MBO opleiding Medewerker fastservice(BOL). Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en wilt het beste uit jezelf halen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nieuwsgierig, gastvrij, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Een leuke, interessante leer werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt veel begeleiding én verantwoordelijkheid zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving.  De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het weekend ben je vrij! Je ontvangt een stagevergoeding van € 368,33 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor alle sollicitanten ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht, fysieke bekwaamheid, religie of seksuele geaardheid.

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!