Stage Manager / Ondernemend Horeca in Eindhoven bij DAF

Wat ga je doen?

Met een stage 'Horeca ondernemers- / manager' krijg je de unieke ervaring om deel te nemen aan de dagelijkse operaties van de bedrijfscatering bij DAF Trucks. Je leert hoe je het personeel kunt aansturen en hoe je het beste leiderschap kunt tonen. Ook krijg je de kans om de kwaliteit van de diensten te verbeteren. Je leert hoe je roosters moet samenstellen en hoe je de beste technieken kunt gebruiken om het bedienen van grote groepen mensen te vergemakkelijken. Daarnaast leer je ook hoe je offertes moet maken en hoe je maandelijks de financiën in kaart brengt.

Waar ga je het doen?

Op 1 april 1928 begon Hub van Doorne een kleine constructiewerkplaats in Eindhoven, Nederland. Vanaf dit uiterst bescheiden begin heeft DAF zich uiteindelijk ontwikkeld tot een toonaangevende wereldwijde truckfabrikant die zich sterk richt op innovatie, kwaliteit en efficiënt transport.

Wat neem je mee?

Onderneemt

 •  B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
 •  B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
 •  B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
 •  B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
 •  B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
 •  B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
 •  B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

 •  B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
 •  B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
 •  B1-K2-W3 Begroot financiën
 •  B1-K2-W4 Bewaakt financiën
 •  B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
 •  B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

En je volgt de opleiding BBL of BOL horeca ondernemen of facility management of in de richting van de genoemde branches.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • BBL of BOL opleiding in de opleiding richting van horeca ondernemer/ facility management 
 •  Stagevergoeding 
 • Werkdagen maandag tot vrijdag;
 • Werktijden tussen 08:00 uur en 15:00 uur volgens een vast rooster;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
 • Een dagelijks goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant zorgt dat je elke dag weer kan uitblinken.

Heb je interesse:

 

Mijn naam is Jolien Feenstra. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via Jolien.feenstra@Sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Sodexo, it all starts with the everyday:

 

Wat anderen gewoon vinden, vinden wij essentieel. Omdat wij weten dat we juìst het verschil maken door aandacht te geven aan het concrete, het grijpbare, het alledaagse. Niet alleen voor die ene dag in iemands leven, maar uiteindelijk voor het leven van ons allemaal en voor onze planeet. Vanaf dag één hebben we ons gericht op het dagelijks leven. Wij zijn ons ervan bewust dat alledaagse activiteiten een enorm verschil maken wanneer je deze vermenigvuldigt met de miljoenen mensen voor wie we zorgen. Wereldwijd, elke dag en dat jarenlang. Wij omarmen onze verantwoordelijkheid en zorgen dat onze acties van vandaag positief en impactvol zijn, voor de dag van morgen.

Heerlijke gerechten, gezond & voedzaam bereiden. Kansen geven aan mensen die nooit een kans kregen. Zorgen voor gemeenschappen én de mensen binnen deze gemeenschappen. Handelen in het belang van onze planeet. Het beste uit vandaag halen voor een betere morgen én vanuit onze menselijke waarden zetten we met overtuiging de volgende stap… Zijn dit ook jouw eerste drijfveren en kun je net als deze collega’s hierin van toegevoegde waarde voor Sodexo zijn? Dan ben jij geknipt voor ons!

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!