Medewerker Inrichting en Verhuizingen 

Ben jij klaar voor een boeiende uitdaging in de facilitaire wereld?  Wij op zoek naar een gedreven Medewerker Inrichting en Verhuizingen, locatie Shell Campus Den Haag en Rotterdam.
 

Wat ga je doen?
In deze functie ben jij de kennisdrager voor alle zaken die de ruimteplanning in de panden van de klant raken. Dit kunnen inrichtingsvraagstukken zijn, maar ook het organiseren van verhuizingen in samenwerking met projectmanagers behoort hiertoe. Hiervoor ben je veel in contact met de opdrachtgever, externe medwerkers en je collega’s. 

Jouw taken komen binnen via ons FMIS systeem, dat je dagelijks bijhoudt. Op basis van de aanvraag, analyseer jij en bepaal jij of dit een taak is voor een collega, één van de 5 verhuismedewerkers die je operationeel aanstuurt, of dat er iets besteld moet worden bij een leverancier.

Je bent de spin in het web omdat de werkzaamheden erg veelzijdig zijn en er vele raakvlakken zijn met andere facilitaire werkzaamheden die wij verzorgen voor de klant. Creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid, een goede communicatie in het Nederlands en Engels, zijn daarom enkele belangrijke eigenschapen die je bezit om deze functie goed te kunnen vervullen. Daarnaast beheer je diverse systemen bij de klant. Enkele voorbeelden hiervan zijn; (werkplek) sensoring, digitale lockersystemen en Condeco, de meetingroom/deskbooking tool. Zo ben je altijd op de hoogte van het gebruik en de bezetting van de panden. 

In deze functie ben je altijd op zoek naar verbeteringen om de tevredenheid bij de klant. Dit kan zijn door een procesoptimalisatie, innovatie of een nieuw duurzaam idee. Je zet net het stapje extra en bent een voorbeeld voor het team. 

Dit alles doe je op een veilige manier. Bij de klant gelden strikte veiligheidseisen. Om deze goed te begrijpen en toe te kunnen passen word je getraind als onderdeel van het onboardingsproces. Ook ben je in het bezit van een VCA VOL of ben je bereid deze te halen. 

Wat bieden wij?

Als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Hierbij hoort een contract voor 40 uur met een salaris conform CAO Sodexo, tot max. € 3.945 excl. vakantietoeslag;
 • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 500.
 • Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 500 bruto;
 • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een telefoon, laptop en/of tablet;
 • Onze reiskostenregeling heeft duurzaamheid als uitgangspunt. Dat betekent dat reizen met openbaar vervoer volledig wordt vergoed;
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen. 

Waar ga je het doen?

Voor deze functie ben je werkzaam voor Sodexo bij onze klant Shell Regio West. Dit betekent op locatie Den Haag waar 5 panden zijn die wij beheren en Delftse Poort in Rotterdam. Dit doe je uiteraard niet alleen. Samen met een team van 150 Sodexo medewerkers verzorgen wij de dagdagelijkse dienstverlening in deze regio. 

Wat neem je mee?

 • Hbo-opleiding richting Facility Management of Hogere Hotelschool;
 • 1 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • VCA VOL (Behaald of bereidt deze te behalen).
 • Enige kennis van ruimteplanning en inrichtingsvraagstukken.
 • Het vermogen om efficiënte en doelgerichte inrichtingsoplossingen te ontwikkelen.
 • Goede organisatorische en coördinerende vaardigheden voor het beheer van verhuisprojecten en inrichtingsverzoeken.
 • De capaciteit om effectief samen te werken met collega's, projectmanagers en opdrachtgevers.
 • Het vermogen om aanvragen te analyseren en passende actieplannen te ontwikkelen.

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!