Service en Onderhoud Monteur Werktuigbouwkunde

Ben jij de technische professional die ervoor zorgt dat onze gebouwgebonden installaties altijd in topconditie zijn? Dan is dit jouw kans! Sodexo is op zoek naar een enthousiaste Service en Onderhoud Monteur Werktuigbouwkunde die meewerkt aan installatieprojecten bij onze klant Shell in Den Haag en Rotterdam.

Wat ga je doen?
 

Voor Shell verzorgen wij het integrale technisch beheer en onderhoud aan de gebouwgebonden installaties. Denk hierbij aan werktuigbouwkundige installaties zoals HVAC, pompen, sprinkler en koelinstallaties. Naast het uitvoeren van ondehoud en het verhelpen van storingen begeleid je leveranciers op de werkvloer en neem je deel aan de consignatiediensten.

Waar ga je het doen?
 

Bij Sodexo is het ons doel om elke dag voor iedereen een beter leven te creëren. Als wereldleider zijn we actief in 55 landen en bedienen we elke dag meer dan 100 miljoen consumenten met onze unieke combinatie van on-site Food, FM, Technical Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services.

Voor deze functie ben je werkzaam binnen de divisie Technical Services bij onze klant Shell Regio West. Dit betekent dat je werkzaam bent op locatie Den Haag waarbij wij 5 panden beheren, Delftse Poort Rotterdam en Pernis. Dit doe je uiteraard niet alleen!

Samen met ons technical service team van ± 26 Sodexo medewerkers beheer jij het dagelijks onderhoud aan de technische installaties.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde MTS-opleiding bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • Als specialist heb je ervaring met het onderhoud aan gebouwgebonden installaties.
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.      

Wat bieden wij?

 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. Naast een professionele organisatie bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. 

 • Een salaris tussen € 2.400,- en € 3.900,- bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Een telefoon en een tablet.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen.
 • Onze reiskostenregeling heeft duurzaamheid als uitgangspunt. Dat betekent dat reizen met openbaar vervoer volledig wordt vergoed.
 • Pensioen- en ziektekostenregeling.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevantie certificaten te behalen.
 • Een dagelijks goed verzorgde lunch met goede koffie.

Heb je interesse:


Mijn naam is Anneke den Haan, als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!