Senior Technicus Elektrotechniek

Zorg jij dat al onze gebouw gebonden installaties in topconditie zijn? 

Wat ga je doen?

Als Senior Technicus Elektrotechniek bij Sodexo onderhoud je installaties in (kantoor)gebouwen en laboratoria. Samen met je collega’s werk je (preventief) aan elektrotechnische installaties. Je hebt ook te maken met correctief onderhoud. Wanneer dit buiten de normale werktijden valt, dan maken we gebruik van een consignatiedienst. Deze loop je eens per 5 weken.
 

Daarnaast begeleid je ook contractpartijen en leveranciers op de werkvloer, wanneer er werkzaamheden door derden moeten worden uitgevoerd. Het grootste gedeelte van de week werk je in Assen. Het overige deel van je werktijd ben je werkzaamheden aan het verrichten op diverse locaties in de noordelijke provincies en in de kop van Noord-Holland. Enige kennis en ervaring binnen de werktuigbouwkundige en regeltechnische disciplines is mooi meegenomen.

Dit doe je niet alleen! Samen met Peter van der Veen en een heel team van onderhoudsprofessionals. Je wordt onderdeel van een team van circa 10 professionals die samen technische vraagstukken oplossen.

Wat neem je mee?

  • MBO-opleiding bij voorkeur richting elektrotechniek of installatietechniek.
  • Als specialist heb je ervaring met het onderhoud aan gebouw gebonden installaties.

Wat bieden wij?

 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Een salaris tot maximaal € 4.778 bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend;
  • Accepteer je deze baan voor 1 november 2023, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000. Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto;
  • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een telefoon en laptop; 
  • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan, als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!