Senior Project Manager Shell Campus Den Haag

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte projectmanager met ruime technische ervaring in projectmanagement? Binnen Sodexo Technical Services is er ruimte voor een nieuwe collega vanwege de groei van projecten bij onze klant Shell in Den Haag.

Wat ga je doen?

Als  Projectmanager organiseer je het gehele project en pleegt hiervoor de nodige overleggen met de verschillende belanghebbende om de scope inzichtelijk  te maken. Dit vertaal je onder andere in een sterk projectplan- projectvisie om tot goedkeuring van het project te komen. Om het project succesvol uit te kunnen voeren werk je onder meer nauw samen met onze Projectleiders, Veiligheidskundige, de opdrachtgever en het Project Management Organisatie (PMO). Uiteraard werk je ook samen met de facilitaire collega’s die o.a. verantwoordelijk zijn voor catering, evenementen en beheer & onderhoud van de gebouwen en installaties

Waar ga je het doen?

De werkzaamheden voor deze functie zijn bij onze klant Shell in Den Haag waarbij Shell Real Estate bij projecten ook als belangrijkste stakeholder optreedt. Het projecten team voor Shell Den Haag is tevens onderdeel van de projecten organisatie Nederland van Emil Keler. Onder deze landelijke projectenorganisatie vallen ook andere teams die onder andere werkzaam zijn voor bijvoorbeeld KLM en Johnson & Johnson.

Wat neem je mee?

Het overzien van processen en stakeholder management is voor jou heel gewoon en je hebt snel door wie betrokken moet worden bij de werkzaamheden. Je beweegt je graag op een speelveld met veel (interne) stakeholders. Pro activiteit en het leveren van toegevoegde waarde is je tweede natuur en op de juiste momenten toon je daadkracht door knopen door te hakken. Dit alles in combinatie met een mensgerichte houding, maken de rol als projectmanager tot een mooie uitdaging.

  • Afgeronde Hbo-opleiding richting Bouwkunde / Werktuigbouwkunde.
  • Minimaal 5 -10 jaar relevante ervaring als projectmanager in complexere technische omgevingen.
  • Aantoonbare relevante leidinggevende ervaring.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

Bij Sodexo is het ons doel om elke dag voor iedereen een beter leven te creëren. Als wereldleider zijn we actief in 55 landen en bedienen we elke dag meer dan 100 miljoen consumenten met onze unieke combinatie van on-site Food , FM ,Technical Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services.

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Een salaris tot maximaal € 6.063 bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
  • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een auto, telefoon en laptop.
  • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
  • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.
  • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000. Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto.

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!