HSE Adviseur voor Shell Campus in Den Haag

Veilig werken, dat is jouw drijfveer! En juist daarin weet jij jouw collega’s -gevraagd en ongevraagd- haarfijn mee te nemen.
 

Wat ga je doen?

Als HSE adviseur zorg jij ervoor dat onderhoud aan assets voor onze Shell Campus Den Haag onder alle omstandigheden veilig gedaan wordt. Dat begint bij het creëren van draagvlak. Je beweegt je tussen projectleiders, maintenance engineers, werkvoorbereiders en onderhoudsmonteurs en weet hen op een natuurlijke manier aan je te binden. Het uitgangspunt is altijd dat zij hun werk op een veilige manier kunnen uitvoeren. Je inventariseert het belang van de werkzaamheden en geeft advies over veiligheid en veilig werken. Je denkt mee aan een oplossing voor HSE gerelateerde vraagstukken, beoordeelt werkvergunningen en V&G plannen en laat jouw aanbeveling hierop los. Door middel van werkplekinspecties, veiligheidsrondes en onderzoek naar onveilige situaties stimuleer je jouw collega’s en leveranciers om risicovolle situaties zoveel mogelijk te voorkomen. De belangen van Shell verlies je daarbij niet uit het oog. 

Waar ga je het doen?

Bij Sodexo is het ons doel om elke dag voor iedereen een beter leven te creëren. Als wereldleider zijn we actief in 55 landen en bedienen we elke dag meer dan 100 miljoen consumenten met onze unieke combinatie van on-site Food , FM ,Technical Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services. Je werkzaamheden vinden plaats op onze klantlocatie Shell Den Haag

Wat neem je mee?

Jij begrijpt als geen ander dat je als HSE adviseur een coachende rol hebt. Je bent toegankelijk, ondernemend en hebt een groot inlevingsgevoel. Advies geven is jouw tweede natuur en dat doe je op een vriendelijke, doordachte maar daadkrachtige manier. Dat je soms een beslissing moet doorzetten is voor jou niet meer dan logisch. Verder vragen we: 

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal MVK.
 • Wanneer je ervaring hebt met het managen van de verwachtingen bij technische organisaties, dan is dat meegenomen.
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Goede kennis van HSE-wetgeving en -normen.
 • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Teamspeler met de mogelijkheid om zelfstandig te werken.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een salaris tot maximaal € 3.100,- tot 5.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000. Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto.
 • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een telefoon en laptop.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Heb je interesse:
Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!