Senior Beheertechnicus M&R | ETCA Amsterdam

Wil je werken aan een veilige werkomgeving voor een CO2- neutraal gebouw? Voor ETCA in Amsterdam zoekt Sodexo een Beheertechnicus Meet- en regeltechniek.

Wat ga je doen?

De Energy Transition Campus Amsterdam huisvest onder meer laboratoria, kantoren en testomgevingen in een 13 voetbalvelden groot, duurzaam complex. Momenteel werken er in totaal 1.000 mensen uit 50 landen en daar kunnen nog eens een paar honderd mensen bij.  

Dit 90.000 m² grote gebouw heeft natuurlijk ook energie nodig. Het heeft dan ook 396 zonnepanelen voor directe energievoorziening. De temperatuur wordt geregeld via ondergrondse warmte- en koudeopslag samen met warmtepompen, die gebruikmaken van groene elektriciteit van Nederlandse windparken. Deze combinatie van duurzame energiesystemen zorgt ervoor dat Shells laboratorium aan het IJ in Amsterdam nagenoeg CO2-neutraal is.

Als Beheertechnicus meet- en regeltechniek bij Sodexo onderhoud je deze installaties. Onderhoud bestaat uit preventief onderhoud, volgens de onderhoudsstrategie, en het oplossen van storingen. Periodiek loop je, buiten werktijd, storingsdienst in een rooster met de collega’s. Je voert schakelwerkzaamheden uit in opdracht van de werkverantwoordelijke en treedt op als vakbekwaam persoon. Indien nodig begeleid je leveranciers op de werkvloer wanneer er andere partijen ingeschakeld moeten worden.

Dit doe je niet alleen! Samen met Astrid Koopmans & Rutger Vuur en een heel team van onderhoudsprofessionals. Je wordt onderdeel van een team van circa 20 professionals die samen technische vraagstukken oplossen. Wil je meer weten over je toekomstige werkplek? Op Youtube staan een korte film met een aantal collega’s https://youtu.be/APdaxtRC9vE

Waar ga je het doen?

De Energy Transition Campus Amsterdam huisvest onder meer laboratoria, kantoren en testomgevingen. Het is het grootste laboratorium in Europa, er werken in totaal 1.000 mensen uit 50 landen en daar komen nog een paar honderd mensen bij vanuit diverse Energy Start-Ups. Dit 90.000 m² gebouw heeft voor de energievoorziening 8 HS trafo’s nodig, enkele honderden zonnepanelen en een ondergrondse warmte- en koudeopslag met warmtepompen. Verder is in het gebouw aanwezig ruim 100 LBK’s voor de HVAC, 65 verschillende gassen benodigd voor de research, 450 zuurkasten voor de research, enkele honderden research opstellingen, 7 brandmeldcentrales, 8 ontruimingsinstallaties en een geavanceerd gebouwbeheerssysteem.

Mede vanwege de vernieuwde functie van het pand zijn er momenteel zeer veel projecten in uitvoering. Ook zijn veel installaties toe aan modificaties vanwege vergaande duurzaamheid wensen.

Wat neem je mee?

 • Afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek of mechatronica.
 • NEN 3140 Stipel certificaten (VP laagspanning) of bereid deze te behalen.
 • Als specialist heb je ervaring met het onderhoud aan gebouwen gebonden installaties en het oplossen van storingen aan deze installaties.
 • VCA voor Operationeel Leidinggevende.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 32-40 uren per week.
 • Een salaris tussen de € 3.081,-en € 4.778,- bruto per maand op basis 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring. 
 • 26 vakantiedagen en 12 ADV dagen op basis van 40 uur per week.
 • Interessante pensioenregeling.
 • Reiskostenregeling waarbij het OV volledig wordt vergoed.
 • Telefoon en laptop.
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en diverse trainingen te volgen.
 • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000. Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan, als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!