Schoonmaker in Zuid-Holland

 

Heb jij een hekel aan vieze plekken en onopgeruimde bureaus? Werk je graag in de ochtend en vind je het leuk om bij te dragen aan een schone werkomgeving? Ben je daarnaast ook bereid om de koffieautomaten te bedienen? Lees dan verder en solliciteer direct!
 

Wat ga je doen?

Als medewerker algemeen schoonmaakonderhoud ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak en onderhoud van Sodexo locaties in de regio Zuid-Holland. Je start als flexibele medewerker op de UWV-locaties in Den Haag en dit zal ook voornamelijk jouw werkgebied zijn. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schoonmaken van toiletten, prullenbakken ledigen en overige bijkomende handelingen die behoren bij algemene schoonmaak. Ook belangrijk is dat de koffieautomaten schoon zijn en bijgevuld voordat de werkdag begint. Je werkt volgens een planning waarin de voorman duidelijk heeft beschreven wat er elke dag van je wordt verwacht maar je houdt ook een scherp oog voor bijkomende taken en verbeteringen.

De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 7:00 en 11:00 uur, avonddiensten zijn in overleg mogelijk en de diensten worden volgens een vast rooster per week ingezet. Dit is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een studie of een andere baan in de ochtend/middag (vraag naar de mogelijkheden binnen Sodexo).


Waar ga je het doen?

Je komt te werken in het Sodexo Flexpool schoonmaakteam. Jouw werkzaamheden worden uitgevoerd in regio Den Haag en af en toe wordt er gevraagd om bij te springen op onze locaties in Leiden of Rotterdam. OV kosten worden tussen deze regio’s volledig vergoedt.


Wat neem je mee?

De juiste motivatie om iedere dag te zorgen dat de werknemers en bezoekers van het UWV iedere ochtend in een schoon kantoor stappen. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaand profiel:

 • Je werkt zelfstandig, punctueel en discreet;
 • Je bent dienstverlenend en beschikt over goede sociale vaardigheden;
 • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre en bij voorkeur ben je al in het bezit van de basis vakopleiding schoonmaak.


Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 20 uur per week;
 • Werktijden 07:00-11:00 uur
 • Vanaf 21 jaar ligt het salaris tussen € 12,15 & € 13,87 bruto per uur conform cao. Onder de 21 jaar ligt het salaris tussen de € 9,72 en € 12,15 bruto per uur.
 • Je ontvangt 5% flextoeslag op jouw basissalaris.
 • Reiskostenregeling conform cao inclusief volledige OV vergoeding;
 • Je vakantiedagen bouw je op aan de hand van de gewerkte uren;
 • Korting op aanvullende opties binnen de collectieve zorgverzekering;
 • Een introductie en een werkinstructie zijn onderdeel van het inwerktraject;
 • Diverse trainingen;
 • Goede doorgroeimogelijkheden.


Heb je interesse:

Mijn naam is Dylan Ligeon en als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via dylan.ligeon@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Sodexo, it all starts with the everyday:
 

Wat anderen gewoon vinden, vinden wij essentieel. Omdat wij weten dat we juìst het verschil maken door aandacht te geven aan het concrete, het grijpbare, het alledaagse. Niet alleen voor die ene dag in iemands leven, maar uiteindelijk voor het leven van ons allemaal en voor onze planeet. Vanaf dag één hebben we ons gericht op het dagelijks leven. Wij zijn ons ervan bewust dat alledaagse activiteiten een enorm verschil maken wanneer je deze vermenigvuldigt met de miljoenen mensen voor wie we zorgen. Wereldwijd, elke dag en dat jarenlang. Wij omarmen onze verantwoordelijkheid en zorgen dat onze acties van vandaag positief en impactvol zijn, voor de dag van morgen.

Heerlijke gerechten, gezond & voedzaam bereiden. Kansen geven aan mensen die nooit een kans kregen. Zorgen voor gemeenschappen én de mensen binnen deze gemeenschappen. Handelen in het belang van onze planeet. Het beste uit vandaag halen voor een betere morgen én vanuit onze menselijke waarden zetten we met overtuiging de volgende stap… Zijn dit ook jouw eerste drijfveren en kun je net als deze collega’s hierin van toegevoegde waarde voor Sodexo zijn? Dan ben jij geknipt voor ons!

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!