Meewerkend voorman/vrouw in Veghel

 

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van het schoonmaakcontract voor de kantoorruimten en het sanitair op de locatie. Je geeft instructies en aanwijzingen aan de schoonmaakmedewerkers, controleert de kwaliteit en bewaakt de voortgang van diensttijden. Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd, volgens een goede planning en met de hoogste kwaliteit als resultaat. Je ziet ook toe op een juist en efficiënt gebruik van schoonmaakmiddelen en voert logboekcontroles uit. Daarnaast voer je operationele schoonmaakwerkzaamheden uit. In deze functie word je aangestuurd door de Site Service Manager.

Waar ga je het doen?

Je komt te werken bij Sodexo op onze vestiging in Veghel. In Veghel staat de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld. Ieder uur rollen daar één miljoen chocoladerepen van de band. Wil je meer weten van de locatie. Neem dan contact met ons op, we laten je toekomstige werkplek graag aan je zien.

Wat neem je mee?

 • Beschikbaarheid op flexibele tijden;
 • Werkervaring in een functie met klantcontact;
 • Zelfstandig, punctueel en discreet kunnen werken;
 • Gericht op kwaliteit en klanttevredenheid;
 • Goede motivatievaardigheden en een echte teamspeler;
 • Goed in het stellen van prioriteiten;
 •  Bekendheid met administratieve processen;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 •  In het bezit van een basis vakdiploma schoonmaak.

Wat bieden wij?

 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij vanuit onze CAO natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 •            Contract voor 32 uur per week;
 •            Werktijden van maandag tot en met vrijdag van 12:30 tot 19:30 uur;
 •            Salaris tussen €14,05 en €16,01 bruto per uur vanaf 21 jaar, afhankelijk van ervaring.
 •            Reiskostenregeling conform cao;
 •            Vakantiedagen op basis van gewerkte uren;
 •            Collectieve zorgverzekering;
 •            Diverse trainingen;
 •            Goede doorgroeimogelijkheden.

Als je de baan accepteert voor 1 oktober en de proefperiode succesvol doorloopt, ontvang je een tekenbonus van €500 bruto. Bij verlenging van je eerste contract ontvang je een extra bruto bonus van €500.

Heb je interesse:

 

Mijn naam is Sinajda Entingh. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Sodexo, it all starts with the everyday:

 

Wat anderen gewoon vinden, vinden wij essentieel. Omdat wij weten dat we juìst het verschil maken door aandacht te geven aan het concrete, het grijpbare, het alledaagse. Niet alleen voor die ene dag in iemands leven, maar uiteindelijk voor het leven van ons allemaal en voor onze planeet. Vanaf dag één hebben we ons gericht op het dagelijks leven. Wij zijn ons ervan bewust dat alledaagse activiteiten een enorm verschil maken wanneer je deze vermenigvuldigt met de miljoenen mensen voor wie we zorgen. Wereldwijd, elke dag en dat jarenlang. Wij omarmen onze verantwoordelijkheid en zorgen dat onze acties van vandaag positief en impactvol zijn, voor de dag van morgen.

Heerlijke gerechten, gezond & voedzaam bereiden. Kansen geven aan mensen die nooit een kans kregen. Zorgen voor gemeenschappen én de mensen binnen deze gemeenschappen. Handelen in het belang van onze planeet. Het beste uit vandaag halen voor een betere morgen én vanuit onze menselijke waarden zetten we met overtuiging de volgende stap… Zijn dit ook jouw eerste drijfveren en kun je net als deze collega’s hierin van toegevoegde waarde voor Sodexo zijn? Dan ben jij geknipt voor ons!

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!