Receptionist(e)

 

Staat gastvrijheid bij jou op één, ben jij altijd vrolijk en dienstverlenend én hou je ervan op afwisselende locaties te werken? Dan heeft Sodexo dé functie voor jou!

 

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een contract van 25 uur; 
 • Een bruto uurloon tussen de € 13,28 en € 14,97;
 • 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen (op fulltime basis);
 • Een interessante pensioenregeling;
 • Een marktconforme reiskostenregeling (volgens de cao, mét OV-pas);
 • Een leuke dynamische rol waarbij je veel mensen leert kennen en veel verschillende   locaties ziet;
 • De mogelijkheid om door te groeien naar een vaste locatie;
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • Een leerzame functie met flink wat doorgroeimogelijkheden.

Wat ga jij doen?

Als receptionist(e) ben je het eerste en laatste aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers én daarmee het visitekaartje van het bedrijf. Je ontvangt vanuit jouw rol de gasten, begrijpt de behoefte en helpt de gast. Je zorgt tegelijkertijd voor een vlotte doorstroom van de gasten. Dit alles doe je met een glimlach.

Je ontvangt de gasten, schrijft ze in, geeft bezoekerspassen uit, beantwoord hun vragen en seint hun gastheer of gastvrouw in. In de tussentijd biedt je koffie of thee aan als de wachttijd wat langer is. Daarnaast begeleid je gasten bij interne bijeenkomsten of vergaderingen. Wanneer de gast weer vertrekt, verwijs je naar de uitgang en schrijf je de medewerker uit. En dat, terwijl je ondertussen ook de telefoon beantwoord. Kortom, jij weet precies wat de gast verwacht en zorgt voor een prettig bezoek waarbij het de gast aan niets ontbreekt.

Waar ga je dit doen?

Werken in de flexpool betekent dat je op wisselende locaties werkt in de regio Rotterdam en omstreken (van Rotterdam centrum tot aan bijvoorbeeld ook Delft). Op sommige locaties kun je makkelijk en gratis parkeren, op andere locaties is het alleen betaald parkeren en is het handig om bijvoorbeeld nog een aantal haltes met de metro te nemen vanaf de gratis parkeerplaatsen bij het metrostation (Slinge, Kralingse Zoom of Capelse Brug bijvoorbeeld).

Je ontvangt periodiek je rooster, zodat je weet waar je gaat werken de komende week/weken. De locaties waar je werkt zijn geopend van maandag tot en met vrijdag en de werktijden liggen tussen 07.00 en 18:00 uur.

Wat neem je mee?

Naast dat jij als geen ander weet hoe je gasten zich op hun gemak weet te stellen, behoud je ondertussen altijd de controle en de rust. Het lijkt jou geweldig om op verschillende locaties te werken, flexiblel zijn vind jij een uitdaging. Daarnaast beschik je ook over de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt aantoonbare ervaring in een dienstverlenend beroep; 
 • Je bent representatief en hebt een prettige manier van communiceren;
 • Je bent administratief sterk, je kunt overweg met MS Office en andere programma’s;
 • Je kan alleen en zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken met collega’s;
 • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend in woord én schrift. 

Heb je interesse:

Mijn naam is Wanda Pompa. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort ons snel.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!