Receptioniste (m/v)

Wat ga jij doen?
Als Receptioniste ben je het eerste en laatste aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers van Edge West in Amsterdam, én daarmee hét visitekaartje. Je ontvangt vanuit jouw rol de gasten, inventariseert hun behoeftes en weet ze met een lach te helpen. En zorgt tegelijkertijd voor een vlotte doorstroom van de gasten. Hoe je dat doet? Je ontvangt de gasten, schrijft ze in, geeft bezoekerspassen uit, beantwoord hun vragen en seint hun gastheer of gastvrouw in. Tussentijds biedt je koffie of thee aan als de wachttijd wat langer is. Daarnaast begeleid je soms ook interne bijeenkomsten en/of vergaderingen. Wanneer de gast weer vertrekt, verwijs je met een lach naar de uitgang en schrijf je de medewerker uit. En dat, terwijl je ondertussen ook de telefoon beantwoord. Kortom, alles om er maar voor te zorgen dat alle bezoekers zo gastvrij en soepel mogelijk worden ontvangen.

Dit doe je niet alleen! Samen met een professioneel team en hechte collega's verzorgen we de facilitaire en technische dienstverlening op de locatie. 


Wat bieden wij?
Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 20 - 32 uur per week, verdeeld over 4 á 5 werkdagen;
 • Werktijden liggen van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur;
 • Een goed salaris volgens de cao voor Sodexo Nederland (en ligt tussen € 1.995,- en € 2.750,- bruto per maand o.b.v. 40 uur en is afhankelijk van ervaring);
 • Onze reiskostenregeling heeft duurzaamheid als uitgangspunt. Dat betekent dat reizen met openbaar vervoer volledig wordt vergoed;
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV-dagen;
 • Korting op aanvullende opties binnen de collectieve zorgverzekering;
 • Diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.


Wat neem je mee?
Als Receptioniste ben jij het visitekaartje van Edge West. Hiervoor ben je  representatief, communicatief vaardig en uiteraard super dienstverlenend.

Je bent zowel in staat zelfstandig te werken als in teamverband en je raakt niet snel in de stress  als er behoorlijk wat gasten tegelijk binnenkomen, óf tegelijk iets van je verwachten. Met jouw hospitality mindset weet je de gasten op hun gemak te stellen, en ondertussen ervoor te zorgen dat ze (in de juiste volgorde) worden geholpen. Omdat er ook administratieve taken bij horen, ben je daarbij wel nauwkeurig ingesteld.

 • Je hebt aantoonbare ervaring in een dienstverlenend beroep;
 • Je beheerst de Nederlandse- en eventueel de Engelse taal in woord én schrift;
 • Je kunt overweg met MS Office, en pakt andere softwarepakketten snel op.


Waar ga jij dit doen?
De dienstverlening van Sodexo op deze locatie richt zich op het beheren van het bedrijfsrestaurant, receptie, hostess en telefooncentrale van dit spiksplinternieuwe pand. Een fantastische en inspirerende werkomgeving waar servicegerichtheid, duurzaamheid en ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Edge West is de naam van dit hypermoderne kantoorpand en biedt onderdak aan verschillende organisaties. 

Het atrium dak en beplanting geeft het gebouw een prachtige uitstraling waar de koffiebar het centrale ontmoetingspunt is. Ook op sociaal vlak is duurzaamheid een speerpunt. Daarom wordt de koffiebar grotendeels bezet door dove of slechthorende mensen. Koffie bestel je in gebarentaal. Gebaarista ook wel genoemd. Een nieuwe taal leren is een uitdaging, daarom staan er schermen bij de koffiebar met filmpjes waarop je kunt zien hoe je je favoriete koffie bestelt. 

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!