Project Planner (PMO)

Wil je werken aan een veilige werkomgeving voor een CO2- neutraal gebouw? Voor onze klant Shell ETCA in Amsterdam zoekt Sodexo een Project Portfolio Planner / Project Management Officer (PMO).  Dit omdat wij inzicht willen houden in de voortgang van de uitvoering van onze projecten en administratieve activiteiten.

 

Wat ga je doen?

Voor het projecten- en onderhoud portfolio van ETCA wordt er in een projecten database een schedule (planning) op hoog- en op gedetailleerd niveau bijgehouden. Dit gebeurt in Primavera P6. Het projecten portfolio wordt 2 wekelijks voorzien van een update voor voortgang en aanvullingen. De onderhoud portfolio wordt dagelijks bijgehouden en genereert de directe input voor de aansturing van de onderhoud monteurs.

Daarnaast zul je ook als PMO-medewerk(st)er degene zijn die de administratieve zaken tot in de puntjes overziet, begeleidt en aanlevert. Je hebt het vermogen om structuur aan te brengen en heldere analyses te maken zodat je collega’s ontzorgd worden.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

 • Opstellen, beheren en uitgeven van project- en portfolioplanningen.
 • Deelnemen aan en/of faciliteren van planning sessies en zorgen voor een betrouwbare voorspelling van uitvoering en opleverings van data.
 • Ondersteuning ten behoeve van standaardisering van processen binnen het contract.
 • Beheer urenregistratie systeem t.b.v. rapportages.
 • Zorgen voor samenwerking tussen de verschillende Sodexo belanghebbenden om ervoor te zorgen dat gegevens nauwkeurig op tijd worden verstrekt.

Waar ga je het doen?

De Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA) huisvest onder meer laboratoria, kantoren en testomgevingen in een 13 voetbalvelden groot, duurzaam complex. Momenteel werken er in totaal 1.000 mensen uit 50 landen en daar kunnen nog eens een paar honderd mensen bij. 

Dit 90.000 m² grote gebouw heeft natuurlijk ook energie nodig. Het heeft dan ook 196 zonnepanelen voor directe energievoorziening. De temperatuur wordt geregeld via ondergrondse warmte- en koudeopslag samen met warmtepompen, die gebruikmaken van groene elektriciteit van Nederlandse windparken. Deze combinatie van duurzame energiesystemen zorgt ervoor dat Shells laboratorium aan het IJ in Amsterdam nagenoeg CO2-neutraal is.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Aantoonbare kennis en ervaring van planningssoftware Primavera P6.
 • Je bent analytisch, professioneel en servicegericht.
 • Aantoonbare ervaring in project- en onderhoud organisaties.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.
 • Computervaardigheden: MS Office, Primavera, Power-BI, Smartflow.

Wat bieden wij?

 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een salaris tot maximaal € 3.850,- bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Een telefoon, laptop en/of tablet.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
 • Reiskosten op basis van openbaar vervoer woden volledig vergoedt.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan, als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!