Project Manager Technical Services

Wat ga je doen?

 

Als Project Manager organiseer je het gehele project en pleegt hiervoor de nodige overleggen met de gebruikers van deze installaties om de scope inzichtelijk te maken. Dit vertaal je onder andere in een sterk projectplan / projectvisie om tot goedkeuring van het project te komen. Na goedkeuring werk je samen met het team om verdere invulling aan het project te geven en werk je onder meer nauw samen met onze Constructie Coördinator, Veiligheidskundige en de Project Management Organisatie (PMO). Uiteraard werk je ook samen met de externe partij die verantwoordelijk is voor het onderhoud en beheer van deze gebouwen en installaties.

Het overzien van processen en stakeholder management is voor jou heel gewoon en je hebt snel door wie betrokken moet worden bij de werkzaamheden. Je beweegt je graag op een speelveld met veel (interne) stakeholders. Pro activiteit en het leveren van toegevoegde waarde is je 2de natuur en op de juiste momenten toon je daadkracht door knopen door te hakken. Dit alles in combinatie met een mensgerichte houding, maken de rol als Project Manager tot een mooie uitdaging.

Waar ga je het doen?


Bij Sodexo is het ons doel om elke dag voor iedereen een beter leven te creëren. Als wereldleider zijn we actief in 55 landen en bedienen we elke dag meer dan 100 miljoen consumenten met onze unieke combinatie van on-site Food , FM, Technical Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services. Je werkzaamheden vinden plaats op onze klantlocatie Johnson & Johnson.

Wat neem je mee?

  • Afgeronde Hbo-opleiding richting techniek.
  • Ervaring met het managen van technische projecten in complexere omgevingen, dan is dat mooi meegenomen.
  • De communicatie vindt veel plaats in het Nederlands en ook vaak in het Engels. Daarom vinden wij het belangrijk dat je beiden talen beheerst.

Wat bieden wij?

 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Een salaris tot maximaal € 6.063 bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
  • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000. Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto.
  • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een auto, telefoon en laptop
  • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 12 ADV dagen.
  • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Interesse:
Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!