Teamleider Cleaning 

 

Houd jij van afwisseling in jouw werk en zit leidinggeven, sturen en facilitairen jou in het bloed, dan is de functie Teamleider Cleaning  jouw ideale baan!
 

Wat ga je doen?

Als Teamleider Cleaning ben je verantwoordelijk voor het schoonmaakteam van de locatie BIC waarbij het voornaamste kantoorschoonmaak betreft. Je bent een echte people manager met een echte hands-on mentaliteit. Je straalt one – team uit, bent benaderbaar en streeft naar goede kwaliteit op de werkvloer. Je bent de drijvende kracht achter de operationele uitvoering van schoonmaakprojecten op toegewezen locaties. Het is jouw verantwoordelijkheid om een schone en gezonde omgeving te waarborgen. Dagelijks instrueer en activeer jij moeiteloos een groep schoonmaakmedewerkers zodat de gemaakte afspraken worden nagekomen, dit doe je samen met de voorman of vrouw van de locatie. Je bent in staat een groep collega’s aan te sturen en bent gewend om gesprekken te voeren en voor een grote groep te staan. Je bewaakt de kwaliteit van de uitvoering, ziekteverzuim, inkoop en voortgang van de werktijden volgens een goede planning. De kwaliteit die jij en je team levert is cruciaal voor het succes van de klant. Hiervoor neem jij uiteraard de juiste houding en het gewenste gedrag mee. Administratie is voor jou geen punt, de urenregistratie wordt bijgehouden en storingen worden afgehandeld in het FMIS-systeem. Ook zie je als Teamleider Cleaning toe op een juist en efficiënt gebruik van schoonmaakmiddelen en apparatuur. Uiteraard werk je niet alleen maar samen met je collega’s voorman of vrouw en de  schoonmaakmedewerkers. Naast jouw dagelijkse werkzaamheden en het controleren van de kwaliteit van het werk ben je altijd bezig met het verbeteren van de processen en zoek je naar innovaties die jouw team zal helpen om effectiever en efficiënter te werk te gaan. Je voert controles op de dienstverlening uit en stelt een verbeterplan op om de schoonmaakdienstverlening verder te optimaliseren.

Wat bieden wij?

•    Contract voor 38 uur per week;
•    Salaris tussen de € 16,08 en € 18,65 bruto per uur op basis van een 38-urige werkweek en ervaring;
•    Werkdagen van maandag tot en met vrijdag;
•    25 vakantiedagen per jaar op basis van een 38-urige werkweek;
•    Een pensioenregeling;
•    Je krijgt toegang tot eindeloos veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
•    Een inclusieve werkomgeving die diversiteit waardeert;

Waar ga je het doen?

Brainport Industries Campus is een unieke locatie in de Brainport regio, waar meer dan 50 bedrijven in de hightech maakindustrie en 3 onderwijsinstellingen zijn gevestigd. Smart Industry komt hier letterlijk en figuurlijk van de grond, in een geheel circulair gebouw dat modulair is opgezet. Zij hebben allen toegang tot de centrale catering faciliteiten BIC Eat&Meet en BICCafé daarnaast bieden wij met een business center en theater de gelegenheid om kleine en grote vergaderingen en events te organiseren.

Wat neem je mee?

Omdat de Teamleider Cleaning de spin in ons web is zijn wij op zoek naar iemand die alle betrokken partijen goed te woord kan staan en jij weet daarom als geen ander alle partijen met de neus dezelfde richting op te laten wijzen.

•    Je bent flexibel in het omgaan met de verschillende eisen en wensen van deze partijen;
•    Je weet je hoofd koel te houden in de verschillende situaties;
•    Je kunt op de juiste momenten de juiste beslissingen nemen;
•    Zelfstandig leidinggeven aan een grote groep medewerkers met uiteenlopende achtergronden is waar je je hand niet voor omdraait. 
•    Je hebt een afgeronde MBO + of HBO opleiding
•    Bij voorkeur heb je kennis van Engels;
•    En het is een pré als je in het bezit bent van een VCA-VOL.

Samen creëren we een diverse, inclusieve en gastvrije omgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt.

Ik zie uit naar jouw sollicitatie, dit kan via de button hieronder of via WhatsApp: 06 12 898 027


 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!