Meewerkend Voorman/-vrouw


"Een voorman of -vrouw is niet alleen een leider, maar ook een baken van inspiratie. Ze verbinden teamleden, sturen aan met wijsheid en bouwen samen aan succes."

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een correcte invulling en uitvoering van het schoonmaakcontract op de locatie. Je geeft instructies en aanwijzingen aan de schoonmaakmedewerkers en controleert de kwaliteit en bewaakt de voortgang van diensttijden. Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijke wijze wordt uitgevoerd, volgens een goede planning en met de hoogste kwaliteit als resultaat. Tevens zie je toe op een juist en efficiënt gebruik van schoonmaakmiddelen en loop je logboekcontroles. Daarnaast voer je operationele schoonmaakwerkzaamheden uit.
In deze functie functie wordt je aangestuurd door Supervisors. 

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

  • Een contract voor 30 uur per week;
  • Een salaris vanaf 21 jaar ligt het salaris tussen de € 14,74 en € 17,07 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Werktijden van 07.00 tot 13.30;
  • 25 vrije dagen (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Je ontvangt een teken- & retentiebonus van € 500;
  • Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

Je komt te werken bij Sodexo voor het UWV in Eindhoven. UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening.

Wat breng je mee?

Soft skills, competenties beschrijven en hard skills in bullets

Geïnteresseerd? Reageer direct via de ‘solliciteren’ button of via Whatsapp (0622215874).


Accepteer je deze baan bij Sodexo, dan ontvang jij na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €500 Wordt je eerste contract verlengd? Dan ontvang je een extra bruto bonus van €500.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. 

#bettertomorrow#

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!