Medewerker Schoonmaak

Heb jij een hekel aan vieze plekken en onopgeruimde bureaus? Werk je graag in de middag- en avonduren en vind je het leuk om bij te dragen aan een schone werkomgeving? Ben je daarnaast ook bereid om de koffieautomaten te bedienen? Lees dan verder en solliciteer direct!


Wat ga je doen?
Als medewerker algemeen schoonmaakonderhoud ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak en onderhoud van het NAM-kantoor in Assen. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schoonmaken van toiletten, prullenbakken ledigen en overige bijkomende handelingen die behoren bij algemene schoonmaak. Ook belangrijk is dat de koffieautomaten schoon zijn en bijgevuld voordat de werkdag begint. Je werkt volgens een planning waarin de voorman duidelijk heeft beschreven wat er elke dag van je wordt verwacht maar je houdt ook een scherp oog voor bijkomende taken en verbeteringen.

De schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd tussen 16:00 en 20:00 uur en volgens een vast rooster per week ingezet. Dit is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een studie of een andere baan in de ochtend/middag (vraag naar de mogelijkheden binnen Sodexo).


Wat bieden wij?
Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Werktijden tussen 16.00-20.00 uur;
  • Contract van 15 uur per week;
  • Een uurloon van €12,15;
  • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
  • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.


Wat neem je mee?
De juiste motivatie om iedere dag te zorgen dat de werknemers en bezoekers van de NAM iedere ochtend in een schoon kantoor stappen. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaand profiel:

  •  Je werkt zelfstandig, punctueel en discreet;
  • Je bent dienstverlenend en beschikt over goede sociale vaardigheden;
  • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre en bij voorkeur ben je al in het bezit van de basis vakopleiding schoonmaak.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!