Medewerker schoonmaak

Wat ga jij doen?
Als medewerker algemeen schoonmaakonderhoud ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse schoonmaak en onderhoud van het kantoorgebouw. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schoonmaken van toiletten, prullenbakken ledigen en overige bijkomende handelingen die behoren bij algemene schoonmaak. Ook belangrijk is dat de koffieautomaten schoon zijn en bijgevuld voordat de werkdag begint. Je werkt volgens een planning waarin de voorman duidelijk heeft beschreven wat er elke dag van je wordt verwacht maar je houdt ook een scherp oog voor bijkomende taken en verbeteringen.

De schoonmaakwerkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in de avonden 17:00 en 20:00 uur en volgens een vast rooster per week ingezet. Dit is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een studie of een andere baan in de ochtend/midddag (vraag naar de mogelijkheden binnen Sodexo).

Wat bieden wij?

  • Contract voor 15 uur per week;
  • Werktijden in overleg tussen 17:00 - 20:00 uur;
  • Salaris: € 13,42 bruto per uur op basis van ervaring;
  • Reiskostenregeling conform cao;
  • Je vakantiedagen bouw je op aan de hand van de gewerkte uren. 25 op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een introductie en een werkinstructie zijn onderdeel van het inwerktraject;
  • Een inclusieve werkomgeving die diversiteit waardeert.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Wat neem je mee?

  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • De uren en tijden die worden beschreven, zijn voor jou geen enkel probleem;
  • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pre en bij voorkeur ben je al in het bezit van de basis vakopleiding schoonmaak.


Waar ga je het doen?
Je komt te werken op het Energy Transition Campus Amsterdam (ECTA). Dit is één van de drie research centra van Shell wereldwijd. Het is een hypermoderne en inspirerende omgeving waarbij energie, technologie en innovatie het middelput zijn van alles wat er op het campus speelt. De locatie is uniek en gelegen langs het IJ. Je komt te werken in een omgeving met verschillende huurders. Denk hierbij aan start-ups, scale-ups, kennisinstituten, academici en bedrijven die allemaal werken aan oplossingen voor de energietransitie. Dagelijks worden tussen de 450 en 650 gasten ontvangen in het bedrijfsrestaurant en zorgt het volledige Sodexo catering team voor de optimale beleving.

Klaar om jouw toekomst bij ons te starten? Reageer dan direct of neem contact met mij op en stap in! 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!