MBO Stage| BBL Leerlingkok bij Achmea 

Wat ga je doen?

 

Jij bent onderdeel van het cateringteam. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bereiden van heerlijk en gezond eten. Dit gaat van voorbereiden, zoals ingrediënten wassen en snijden, klaarmaken van deelmaaltijden, tot snacks en complete gerechten verzorgen.  Aan de hand van jouw opleiding en ervaring bepalen wij samen welke werkzaamheden passend zijn

Waar ga je het doen?

 

Als Leerling-Kok ga je aan de slag op het kantoor van verzekeraar Achmea in Tilburg. Achmea is een klant die duurzaamheid en gezondheid als zijn belangrijkste speerpunten heeft gesteld. De brasserie en het bedrijfsrestaurant zijn het verzamelpunt voor veel collega’s waar wij zorgen voor een fijne ambiance in combinatie met heerlijke gerechten.

Wat neem je mee?

 

Je volgt de Mbo-opleiding Kok (BBL). Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en wilt het beste uit jezelf halen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nieuwsgierig, gastvrij, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid. Je beschikt over goede proactieve communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen. Je krijgt uiteraard een WML en vakantiedagen.

 

 

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!