Maintenance Engineer Werktuigbouwkunde 

Wil jij een sleutelrol vervullen in het optimaliseren van het onderhoud van gebouwen en installaties?  Wij zijn op zoek naar een gedreven Maintenance Engineer die een passie heeft voor het waarborgen van optimale prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van technische installaties.

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het adviseren en implementeren van planmatige onderhoudsconcepten. Je speelt een belangrijke rol bij het vertalen van meerjarenonderhoudsprognoses naar concrete jaar- en uitvoeringsplannen. Met gebruik van het CMMS Maximo identificeer je onderhoudsgevoelige elementen en streef je naar een perfecte balans tussen kosten, prestaties en risicobeheer gedurende de volledige levenscyclus van de assets.

Wat ga je doen:

 • Fungeren als het primaire aanspreekpunt voor leveranciers en interne belanghebbenden.
 • Adviseren vanuit een proactieve benadering om onderhoudsoplossingen te bieden die voldoen aan de wensen van de klant en gebruikers van de installaties.
 • Opstellen van strategische adviesrapporten die als basis dienen voor budgettoewijzing en jaarplanning.

Dit doe je niet alleen! Samen met Patrick van Driel en een heel team van onderhoudsprofessionals. Je wordt onderdeel van een team van 13 professionals die samen technische vraagstukken oplossen.

Waar ga je het doen?

Sodexo verzorgt binnen de locaties van Johnson & Johnson de facilitaire dienstverlening. We zijn hierin actief op diverse aspecten binnen het facilitaire waaronder een groot deel van de projecten die op dit gebied spelen. Je standplaats is Leiden, waarbij je ook bereidt bent om te reizen naar Breda en Amersfoort.

Wat neem je mee:

 • Hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde.
 • Ervaring met het opstellen van onderhoudsplannen en kennis van meerjarenonderhoudsprognoses.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om de behoeften van eindgebruikers te vertalen naar effectieve adviezen.
 • Een proactieve en innovatieve mindset, waarbij je vooruitdenkt en duurzame oplossingen biedt.

Wat bieden wij:

Een stimulerende werkomgeving waarin je de kans krijgt om jouw technische expertise verder te ontwikkelen.

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een salaris tussen € 3.571,- en € 6.520,- bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Een leaseauto, telefoon, laptop en/of tablet.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
 • Pensioen- en ziektekostenregeling.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan, als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!