Maintenance Engineer Elektrotechniek

 

Ben je momenteel Installatie of Werkverantwoordelijke Elektrotechniek NEN3140/NEN3840 dan zouden we graag gebruik maken van je expertise. Als Maintenance Engineer Elektrotechniek maak je deel uit van de afdeling Technical Services op de klantlocatie ETCA van Sodexo.

 

Wat ga je doen?

Als Maintenance Engineer Elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor het procesmatig sturen van de activiteiten van de afdeling en draag je zorg voor de voortgang en tijdig opleveren van producten.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onderhouds- en serviceplannen voor de jou toegewezen elektrotechnische assets, gebouwen en gebouw gebonden installaties [semi-industrieel], binnen de geldende wet- en regelgeving en compliance kaders.
 • Het opstellen van meer jaren onderhoudsprognoses (MJOP) en deze vertalen naar jaaruitvoeringsplannen.
 • Het geplande preventieve onderhoud risico gestuurd maken en verder optimaliseren vanuit storingsanalyses en veeleisender gebruik van de eindgebruiker.
 • Het voeren van een proactieve regie op de asset database rekening houdend met modificaties vanuit projecten en vervangingen vanuit het reguliere onderhoud.
 • Signaleren van en proactief inspelen op ontwikkelingen bij de eindgebruiker, maar ook binnen het vakgebied en deze omzetten naar advies en vernieuwende onderhoudsmaatregelen.
 • Optreden als Design Approval Authority Electrical tijdens de initiatie, ontwerp, uitvoering en oplevering van projecten,
 • Adviseren met betrekking tot onderhoudbaarheid van de te wijzigen of nieuwe te bouwen installaties in nauwe samenwerking met de afdeling Projecten.
 • Participeren in werkgroepen en projecten gerelateerd aan het eigen vakgebied (optreden als specialist) en het leveren van een bijdrage vanuit de eigen specifieke deskundigheid aan de ontwikkeling van het vakgebied.
 • Uitvoeren van vakinhoudelijke analyse, evaluatie en advies bij onderhoudsaanbestedingen.

Dit doe je niet alleen! Maar samen met een heel team van onderhoudsprofessionals. Je wordt onderdeel van een team van professionals die samen technische vraagstukken oplossen.

Waar ga je het doen?

De Energy Transition Campus Amsterdam (ETCA) huisvest onder meer laboratoria, kantoren en testomgevingen in een 13 voetbalvelden groot, duurzaam complex. Momenteel werken er in totaal 1.000 mensen uit 50 landen en daar kunnen nog eens een paar honderd mensen bij. 

Dit 90.000 m² grote gebouw heeft natuurlijk ook energie nodig. Het heeft dan ook 196 zonnepanelen voor directe energievoorziening. De temperatuur wordt geregeld via ondergrondse warmte- en koudeopslag samen met warmtepompen, die gebruikmaken van groene elektriciteit van Nederlandse windparken. Deze combinatie van duurzame energiesystemen zorgt ervoor dat Shells laboratorium aan het IJ in Amsterdam nagenoeg CO2-neutraal is.

Wat neem je mee?

 • HBO opleiding richting Elektrotechniek / Energietechniek.
 • Kennis van NEN3140 (IV/WV Stipel).
 • Kennis NEN3840 (IV/WV Stipel) heeft een pré of de bereidheid om dit te behalen.
 • Kennis van ander relevante normen (NEN 1010, 2767).
 • Ervaring met onderhouds management systemen.
 • Als specialist heb je ervaring met het maintenance vraagstukken voor gebouwen gebonden installaties.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een salaris tussen € 3.571,- en € 6.063 bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over een auto, telefoon en laptop.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
 • Pensioen- en ziektekostenregeling.
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Interesse?

Mijn naam is Anneke den Haan, als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!