Hostess/Barista in Amsterdam

Wat ga jij doen?
 

Het team van horeca hostess(es) zorgt gezamenlijk voor de dienstverlening in het vergadercentrum en het restaurant en zorgt hier voor een 5 sterren beleving. Het team van horeca hostess(es) functioneert als team, maar heeft gedurende de dag verschillende aandachtsgebieden, te weten: 

 • hostess(es) die zich richten op het ontvangst (en vertrek) van gasten, zorgen voor een representatieve omgeving en het bieden van ondersteuning;
 • Hostess(es) die zich richten op het uitserveren en ophalen van alle benodigde food & beverage benodigdheden;
 • Hostess(es) die gasten van ons restaurant ondersteunen bij Scan & Go (mobiel afrekenen).
 • Ondanks de verschillende taakgebieden werken we hierin intensief samen, zowel onderling als met de andere hostesses binnen Edge West. Wij staan voor elkaar!

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: 

Een optimale customer journey realiseren. Dit hoef je niet alleen te doen, het hele Sodexo-team en onze partners helpen je – dit noemen we one team;
Het optimaal ontzorgen van medewerkers en gasten
Zorgdragen voor de tijdige levering van bestelde food & beverage. Op zeer rustige dagen, zul je ook de bereiding hiervan voor je rekening nemen. Uiteraard onder begeleiding van onze chef-kok.
Evenementen (zoals borrels, diners of andere evenementen) voorbereiden en uitvoeren.
Gezamenlijk zorgen voor voldoende voorraad van ingredienten, middelen en materialen
Diverse administratieve werkzaamheden (omzet registratie, Topdesk meldingen verwerken)
Het creëren van een gastvrije omgeving. Ervoor zorgen dat gebruikers en gasten zich welkom voelen en graag weer terugkomen vanwege een excellente service beleving.

Beantwoorden van vragen en assisteren van gebruikers en gasten.
Zorg dragen dat de shared omgeving er altijd strak en netjes uitziet. Niet alleen in het vergadercentrum of het restaurant maar over de gehele shared omgeving.
Constant op zoek gaan naar mogelijkheden om de service te verbeteren door actief te informeren bij gebruikers en gasten naar hun beleving.
Gedurende dag en avond werk je samen met de receptie hostesses om te zorgen voor de beste dienstverlening.
Het continue werken aan het verbeteren van de hospitality dienstverlening binnen de shared omgeving. Om continu te werken aan ontwikkeling neem je deel aan onze Hospitality leergang en is er regelmatig een externe coach op de vloer aanwezig om gezamenlijk te werken aan de beste dienstverlening.
Actieve deelnemer tijdens vergaderingen (dag-start) met het facilitaire bedrijf en werken vanuit de Edgeperience (one-team programma).
Met een enthousiaste houding werk je vanuit onze Quality of Life-missie en de thema’s duurzaamheid, intense klantgerichtheid en samenwerking. Je bent de ambassadeur van de Sodexo-cultuur, -waarden en -missie.

Wat neem je mee?
 

Omdat jij positief bent ingesteld en je je doelen steeds bijstelt dankzij continue feedback en je overtuiging dat je een situatie steeds verder kunt verbeteren, zijn je resultaten vandaag beter dan gisteren. Hierdoor is dat wat je morgen doet, ook beter dan wat je vandaag doet. Dit komt omdat je mensen het beste uit zichzelf kan laten halen, zodat zij kunnen uitblinken. Je hebt: 

 • MBO werk- en denkniveau - (werk)ervaring en mindset zijn belangrijker dan opleidingsniveau!
 • Een hotellerie achtergrond met front office ervaring is een grote pré;
 • Een positieve instelling, denkt in kansen in plaats van problemen;
 • Een oplossingsgerichte werkhouding en stevig in de schoenen kunnen staan;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de gezamenlijke dienstverlening;
 • Een talenknobbel om (sowieso in het Nederlands en het Engels) moeiteloos te communiceren met gebruikers en gasten;

Wat bieden wij?

 • Een contract voor 32 tot 40 uur per week;
 • Een goed salaris conform cao;
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • Diverse trainingen;
 • Goede doorgroeimogelijkheden.
 • De mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen binnen Hospitality, duurzaamheid en nog veel meer!
 • I.v.m. onze duurzaamheidsambities is deze locatie enkel bereikbaar met het openbaar vervoer.
   

Sodexo staat voor Quality of Life!

Dit betekent dat we elke dag een stap meer doen dan de verwachte services. Dit doen we om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.
Je komt naar je werk om iedere dag beter te worden en meer toegevoegde waarde te hebben. Dit doe je in een team dat samenwerkt en open met elkaar communiceert.
Doordat je positief bent en je doelen steeds bijstelt via onder meer continue feedback en je overtuiging dat je een situatie steeds verder kunt verbeteren, zijn je resultaten vandaag beter dan gisteren.
Hierdoor zal dat wat je morgen doet, ook beter zijn dan wat je vandaag doet. Dit komt doordat je elke dag opstaat met het besef waarom je naar je werk komt. Om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.

Is dit ook jouw eerste drijfveer en kun je hierin van toegevoegde waarde zijn voor ons? Dan ben jij geknipt voor Sodexo!

Vacaturekenmerken

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!