HBO Stage | Marketing & Communicatie Entegra

Wat bieden wij?

Als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een stage voor 32-40 uren per week;
 • Een salarisvergoeding van EUR 368,33 bruto per maand;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze online leerplatvormen;
 • Marktconforme reiskostenregeling, zowel voor openbaar- als eigen vervoer;
 • Uitgebreide lunch uit eigen restaurant.

 

Wat ga je doen?
Bij Entegra zijn we trots dat we exponentieel groeien. Om voort te bouwen op deze mooie ontwikkeling zijn we op zoek naar een marketing stagiair(e) die kan bijdragen aan de implementatie van de marketingstrategie voor het Nederland. En iemand die tegelijkertijd kan helpen bij de ontwikkeling van nieuwe initiatieven die in lijn zijn met de bedrijfsdoelstellingen.

Als onderdeel van het marketingteam bij Entegra is het doel om de naamsbekendheid binnen de Nederlandse markt en breder in heel Europa te vergroten, om zo onze sterke groeidoelstellingen te ondersteunen. Tijdens je stage zal je de strategie-implementatie en coördinatie van activiteiten binnen Nederland ondersteunen. Als onderdeel van een divers marketingteam zal je (lopende en nieuwe) projecten ondersteunen en uitvoeren. En, krijg je de kans om te leren en te groeien in een snel bewegend, digitaal gedreven team.

Je zal in de lijn gaan rapporteren aan de Marketing Manager Entegra Europe en functioneel aan de Head of Commercial & Strategic Relations Entegra Nederland.

Samenvattend zul je:

 • Een belangrijk lid van het marketingteam zijn, dat alle marketinginspanningen ondersteunt om zowel directe als lange termijn doelstellingen van Entegra dienen;
 • Onderzoek doen naar markttrends, klantgedrag en trends en het concurrentielandschap;
 • Het faciliteren van de aanpassing en het gebruik van inhoud naar de lokale taal en context en het creëren van inhoud die specifiek is voor lokale markten;
 • Samenwerken met het team in het land om ervoor te zorgen dat initiatieven en resultaten op één lijn liggen en om de vereisten binnen de groep beter te begrijpen;
 • Partnerships aangaan met belangrijke bedrijven in het land om Entegra te promoten;
 • De groei van de sociale media volgers en interactie binnen het land bevorderen;
 • Een inventaris van verkoopondersteunende materialen bijhouden, ervoor zorgen dat deze allemaal actueel en nauwkeurig zijn, en de creatie van nieuwe materialen coördineren wanneer nodig;
 • Ondersteuning bieden bij de uitrol van campagnes en website-advertenties naar de doelmarkt.


Waar ga je het doen?
Entegra is de inkooppartner die horeca gedreven zaken laat schitteren. Met aanzienlijke besparingen, digitale tools en ondersteunende diensten maken we het gemakkelijk om de zakelijke doelen van onze klanten te bereiken.

Entegra is in 1999 opgericht door Sodexo om bedrijven met voedselfaciliteiten te helpen efficiënter in te kopen. Tegenwoordig is Entegra de grootste groepsinkooporganisatie voor levensmiddelen ter wereld. Met een inkoopkracht van 32€ miljard aan leverancierscontracten zijn wij de inkooppartner die de operationele prestaties van klanten in heel Europa verbetert.


Wat neem je mee?
Je bent gemotiveerd, klantgericht en verliest daarbij de kwaliteit nooit uit het oog. Gezien de setting heb je een groot commercieel bewustzijn, proactief ingesteld en uitstekende communicatie- en organisatievaardigheden. Daarbij ben je gewenst om met diverse taken in een snel veranderende omgeving te werken.

 • Je studeert marketing of hotelmanagement met een specialisatie in marketing;
 • Je hebt basiskennis van traditionele en digitale marketing, contentmarketing en social media marketing;
 • Je spreekt zowel Nederlands als Engels, en hebt enige kennis van de Franse taal.


Heb je interesse:
Mijn naam is Laura van der Heyden. Ik begeleid deze procedure. Wil je meer informatie over deze stage, on/of misschien wel Entegra? Schroom niet, en neem contact met mij op via laura.vanderheyden@entegraps.eu of bel naar +31610574743. Wil je graag in aanmerking komen voor deze stage? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!