General Service Manager omgeving Noord- Brabant

Voor een van onze locaties in Noord- Brabant zijn wij opzoek naar een General Services Manager.

Wat bieden wij?
Als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij vanuit onze F&F CAO natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: 

 • Hierbij hoort een tijdelijk contract voor 40 uur met een goed salaris conform CAO Sodexo;  
 • Salaris tussen de € 3.571,70 en € 6.063,65 per maand op basis van ervaring;
 • Flexibele werktijden;
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 12 ADV dagen; 
 • Zorgverzekering met korting? Ook dat bieden wij; 
 • Leaseauto;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. Wil je meer weten over Sodexo als werkgever? Kijk dan vooral op onze https://www.werkenbijsodexo.nl/ en lees meer over onze normen en waarden, dé Sodexo cultuur en uiteraard persoonlijke verhalen van onze collega’s.

Wat ga je doen?
Als General Service Manager ben je verantwoordelijk voor het totaalpakket aan soft services op twee locaties waarbij je de operationeel manager direct aanstuurt en de vier teamleiders (Manager Food & Hospitality, teamlead Front of House, teamlead Cleaning & Contractbeheer en teamlead Facility Services) ondersteunt en coacht.

Het zorgen voor een optimale medewerkers experience op de locaties staat voorop. Je bent verantwoordelijk voor het regisseren van alle diensten op de locaties, het behouden en optimaliseren van de relaties met de verschillende klanten/medewerkers en het vertalen van de klantvraag naar de operatie. Je zorgt dat de dienstverlening soepel loopt en dat er continuïteit is voor alle teams. Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing, financieel management en People management. Je ontwikkelt, coacht en beoordeelt de teams en zorgt voor een veilige werkplek. 

Je houdt van een dynamische omgeving, bent flexibel, proactief en ziet vooral veel kansen. Je kunt schakelen op diverse niveaus in onze en de klant organisatie en bent bereid om de Operationeel manager te vervangen bij vakantie en/of ziekte. Je bent resultaatgericht, enthousiast, kunt goed communiceren en prioriteren, hebt ervaring in de facilitaire wereld en werkt vooral graag samen om het beste in je teams naar boven te halen. Je hebt een goed financieel inzicht en neemt hier samen met de collega’s van finance het voortouw.  
Je rapporteert aan de Account-Director en samen met heel het team realiseer je de doelstellingen van de klant. In het operationele overleg met de klant weet je de juiste houding aan te nemen en ben je een sterke gesprekpartner.

Wat neem je mee?
Uiteraard heb je een passie voor facilitaire dienstverlening. Daarbij heb je financieel inzicht, commerciële ervaring en bent een ervaren People manager. Een manager die weet hoe hij of zij mensen mee krijgt en verbeter- en verander processen aanpakt. Vanuit die optiek heb je sterke communicatieve- en beïnvloedingsvaardigheden, bent energiek, veerkrachtig en in staat om op en met verschillende niveaus te werken, zowel operationeel en tactisch/strategisch.

 • HBO-/WO werkniveau, opleiding Facility Management of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in het aansturen van facilitaire teams;
 • Je kunt goed werken met FMIS-systemen;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse, en Engelse taal (woord en geschrift).
   

#sodexobettertomorrow#

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!