Gastvrouw/heer

 

 

Wat ga jij doen?

Als Gastvrouw/heer ben je het eerste en het laatste aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers van het pand en daarmee hét visitekaartje van de locatie. Wanneer een client het UWV in Utrecht betreedt, ben jij het eerste gezicht waarmee hij/zij in contact komt. Het doel van deze functie is de client zo goed als mogelijk te begeleiden in de ontvangsthal. Je zorgt ervoor dat de client op zijn/haar gemak is. In deze functie weet jij de gast het gevoel te geven dat hij/zij welkom is, ook al kan de reden van de komst minder leuk zijn. Je doet kleine administratieve werkzaamheden en je zorgt voor een vlotte doorstroom van personen. Dit alles doe je met een glimlach. Dit werk doe je samen met jouw directe collega. Jullie vervullen samen 1 fte. Mocht jij of jouw collega vrij willen, doen we eerst een beroep op jullie.

 • Jouw takenpakket als Gastvrouw/heer bestaat o.a. uit:
 • Het gastvrij ontvangen van gasten;
 • Het begeleiden van gasten bij vergaderingen;
 • Het aanmelden van de gasten;
 • Het beantwoorden van vragen van bezoekers en medewerkers van de klant.

Wat bieden wij?

Ontdek wat wij bieden om jouw werkervaring te belonen:

 • Contract voor 21 uur per week; 
 • Werktijden op maandag en donderdag van 08:30- 16.00 en op vrijdag van 08:30- 12.30, in de weekenden ben je vrij;
 • Een goed salaris conform cao tussen € 2.488,- en € 3.105,- op basis van een 38-urige werkweek en ervaring;
 • 31 vakantiedagen (Op basis van fulltime); 
 • Je ontvangt een teken- & retentiebonus van € 1.000,00;
 • Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, korting op zorgverzekering, en er is een voordeelshop waar je gebruik van kunt maken.

En, als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Waar ga je het doen?

Je gaat werken bij Sodexo voor het UWV Utrecht. UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Je werkzaamheden verricht je voornamelijk in de klantzone van het UWV. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen als het facilitaire team (werkzaam in o.a. de catering en schoonmaak) op locatie jou nodig heeft met kleine taken.  

Wat neem je mee?

Als iemand hulp nodig heeft, sta jij direct klaar om te helpen, want dit vind jij fijn. Je kunt de persoon in het Nederlands goed te woord staan, zelfs in het Engels kun jij je redden. Een probleem los je zelfstandig op en moet dit in teamverband gebeuren dan toon je inzet. Het werken met een computer gaat jou goed af, maar heb je een opfriscursus nodig; geen probleem!

Geïnteresseerd? Reageer direct via de ‘solliciteren’ button of via Whatsapp (06 12 898 027)

Accepteer je deze baan bij Sodexo, dan ontvang jij na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto €500.00. Wordt je eerste contract verlengd? Dan ontvang je een extra bruto bonus van €500.00.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid. 

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!