Coördinator Banqueting en Events bij Unilever

Wat ga je doen?

 

In de functie Coordinator Banqueting  ben je verantwoordelijk voor het coördineren van alle banqueting activiteiten en de facilitaire aanvragen rondom de evenementen op beide locaties.  Je rapporteer aan de Catering Manager en werk je nauw samen met de teamleads Front of House en Cleaning en heb je veel klantcontact met de afdeling Meeting & Events van Unilever en de aanvragers. Andere werkzaamheden bestaan onder andere uit het begeleiden van externe leveranciers en onze eigen operationele medewerkers.

In de functie van Event Coördinator ben jij de ambassadeur van Sodexo. Jij weet van aanpakken en ben je bekend met het organiseren, coördineren en begeleiden van evenementen. Je laat niets aan het toeval over en schakelt snel. Je zorgt dat het team optimaal presteert, bepaalt de prioriteiten en stuurt op efficiëntie en effectiviteit. Als het nodig is ben jij niet bang om je handen zelf uit de mouwen te steken. Aan last minute verzoeken weet jij op professionele wijze invulling te geven en zorg jij ervoor met jouw enthousiaste, alle benodigde interne diensten invulling kunnen geven aan het last minute verzoek, waarbij veiligheid prioriteit één is.

Je bent een echte organisator met oog voor detail. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en je weet ook afstand te nemen om situaties te overzien. Multi-taksen is voor jou geen probleem. Je weet de behoefte van de klant te achterhalen en durft anders te denken om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je hebt een commerciële instelling, ziet kansen, denkt in mogelijkheden en weet kansen te benutten.

Waar ga je het doen?

 

Sodexo verzorgt binnen de locaties van Unilever de facilitaire dienstverlening. Voor de twee locaties in Rotterdam Weena & Hofplein.

Wat neem je mee?

 • Jij bent in het bezit bent van een afgeronde opleiding op HBO niveau bijvoorbeeld Hogere Hotelschool of Event- of Leisure Management;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het organiseren, coördineren en begeleiden van evenementen;
 • Uitstekende beheersing van de mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Flexibele werkhouding;
 • Goed de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied

Wat bieden wij?

 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 30 uur per week;
 • werkdagen zijn maandag tot vrijdag tussen 08:30 & 15:00 en bij evenementen in de avonduren;
 • Een salaris volgens de cao voor Facility;
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Diverse trainingen;
 • Goede doorgroeimogelijkheden.

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!