Chef kokWat ga je doen?
Als Chef Kok op onze locatie, Shell Campus in Den Haag, krijg je de kans om de culinaire leiding te nemen over een dynamische en veelzijdige keuken. Je zult een vast team aansturen van 6 koks en samenwerken met het cateringteam om een internationaal publiek dat hoge verwachtingen heeft als het gaat om smaak en kwaliteit dagelijks te verrassen met mooie en smaakvolle gerechten. Deze rol biedt een unieke gelegenheid om te innoveren, met de nadruk op veganistische en plant-based gerechten, terwijl je een gevarieerd menu aanbiedt.

Taken en verantwoordelijkheden:

· Leiding geven aan een veelzijdig team: Je bent verantwoordelijk voor het motiveren, trainen en aansturen van ons keukenteam. Samen zorgen jullie voor een vlotte keukenwerking en uitstekende service.

· Menu cyclus innoveren: Je krijgt de vrijheid om creatief te zijn en onze menucyclus voortdurend te innoveren. Dit omvat het ontwikkelen van nieuwe veganistische en plant-based gerechten die de verwachtingen van ons internationale publiek overtreffen.

· Catering aan een internationaal publiek: Shell Den Haag trekt medewerkers en gasten van over de hele wereld aan. Je moet in staat zijn om de diverse culinaire voorkeuren en dieetwensen van ons publiek te begrijpen en te vervullen.

· Focus op veganistische en plant-based gerechten: Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van een uitgebreid assortiment aan smakelijke en voedzame veganistische en plant-based gerechten.

Wat wij bieden?

 • Een unieke kans om culinaire creativiteit te ontplooien en bij te dragen aan de ontwikkeling van veganistische en plant-based gerechten.
 • Een dynamische en internationale werkomgeving.
 • Een fulltime contract voor 38 uur per week;
 • Werktijden tussen 07:00 en 15:00 uur;
 • Salaris tot maximaal €3.865,- bruto per maand.
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek;
 • Een pensioenregeling.


Wat neem je mee?

 • Aantoonbare ervaring als Chef Kok, bij voorkeur in een internationale omgeving.
 • Een passie voor innovatieve, gezonde, en smaakvolle veganistische en plant-based gerechten.
 • Uitstekende leiderschaps- en communicatievaardigheden.
 • De capaciteit om snel te schakelen en zich aan te passen aan veranderende behoeften.
 • In het bezit van de benodigde kwalificaties en certificeringen voor professionele koks.


Waar ga je dit doen?
Sodexo is een toonaangevende facilitair dienstverlener met een wereldwijde aanwezigheid. Onze missie is om het dagelijkse leven van mensen te verbeteren door hoogwaardige services te leveren op het gebied van catering, facility management, en vele andere diensten. Met trots ondersteunen wij de Shell Campus In Den Haag en zoeken we naar een Chef Kok om ons team te leiden en te versterken. Bij Sodexo staan diversiteit en inclusie hoog in het vaandel. Wij moedigen kandidaten van alle achtergronden en ervaringsniveaus aan om te solliciteren.

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!