Chefkok | Regio Utrecht

Wat ga jij doen?

Als Chefkok heb je een passie voor mooie pure producten en lekker eten. Je krijgt een kick van het maken van de lekkerste gerechten. Gezond gerechten maken is je niet vreemd.

Als Chefkok laat je regelmatig je gezicht zien en waarderen de collega’s op deze locatie je door jouw creativiteit en de kunst om op verschillende niveaus te koken.  Naast het dagelijks verzorgen van de lunch in de brasserie en het restaurant, verzorg je ook met grote regelmaat evenementen. Mensen zijn immers weer blij om elkaar te mogen zien op kantoor! Zoals jij weet verbind eten mensen met elkaar. Het geven van een kook workshop bieden wij ook aan op deze locatie. Een mooie manier om verbonden te zijn met je gasten!

Daarnaast coach je een team om de passie in de keuken over te brengen naar de gasten in de brasserie, het bedrijfsrestaurant of een event. Je bent een echte teamplayer in een informeel team, maar als het erop aankomt toon je leiderschap. Als Chefkok ben je onderdeel van het management team, heb je een belangrijke culinaire rol bij de klant en trek je gezamenlijk op in het realiseren van de gasttevredenheid en duurzaamheidsdoelstellingen.

Waar ga je het doen?

Als Chefkok ga je aan de slag op het kantoor van een belangrijke klant in regio Utrecht. Deze klant heeft duurzaamheid en gezondheid als haar belangrijkste speerpunten gesteld. De brasserie en het bedrijfsrestaurant zijn het verzamelpunt voor veel collega’s waar wij zorgen voor een fijne ambiance in combinatie met heerlijke gerechten.

Wat neem je mee?

Omdat jij positief bent ingesteld en je vanuit je proactieve drive je doelen steeds bijstelt en je overtuiging dat je de situatie steeds verder kunt verbeteren, zijn je resultaten vandaag beter dan gisteren. Hierdoor is dat wat je morgen doet, ook beter dan wat je vandaag doet. Dit komt omdat je mensen het beste uit zichzelf kan laten halen, zodat zij kunnen uitblinken.

Uiteraard ben je proactief, hebt een commerciële manier van werken, bent resultaatgerichtheid en hebt oog voor detail. Daarbij heb je een gedegen productkennis mét een voorliefde voor verse, lokale en plantaardige producten.

 • Je hebt een afgeronde koksopleiding op (minimaal) MBO niveau 4;
 • Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in het vakgebied;
 • Je hebt kennis van werken conform HACCP én Sociale Hygiëne;
 • Een SHV leermeester certificaat is een pre, maar wij bieden ook de kans om deze te behalen;
 • Je bent communicatief sterk en actief aanwezig om je gasten te verleiden.

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen. Je krijgt veel mogelijkheden om te innoveren en je creativiteit te laten zien.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een fulltime contract voor 38 uur per week;
 • Goed salaris volgens de cao Hospitality. Jouw salaris ligt tussen €2.581,05 en €3.475,79 en wordt bepaald op basis van kennis en ervaring.  
 • Werktijden tussen 7:30 en 18:00 uur. Waarbij het bij evenementen in overleg ook wel eens s ’avonds voor komt;
 • Reiskostenregeling, uiteraard conform CAO;
 • Pensioenregeling;
 • 25 verlofdagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Mogelijkheden voor scholing zoals SVH-Leermeester;
 • Zoek je een zorgverzekering met korting? Ook dat biedt Sodexo!

#Bettertomorrow

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!