CateringmedewerkerBen jij gastvrij en dienstverlenend? Vind je het leuk om op meerdere locaties te werken? Dan heeft Sodexo dé functie voor jou!


Wat bieden wij?


We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen. Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een contract tussen de 10 en 25 uur, afhankelijk van jouw beschikbaarheid;
 • Werkdagen van maandag t/m vrijdag, avonden en weekend in overleg;
 • Een goed salaris van minimaal € 13,28 bruto per uur;
 • Een flextoeslag van 5% op je bruto uurloon;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding: je kan gebruik maken van een zakelijke OV kaart, of je ontvangt een kilometervergoeding van €0,19 per km voor alle afgelegde kilometers;
 • Korting op aanvullende opties in de collectieve zorgverzekering;
 • Een interessante pensioenregeling;
 • Elke dag een uitgebreide lunch in het eigen bedrijfsrestaurant;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

 

Wat ga jij doen?

Als catering medewerker in de regio verzorg jij het eten en drinken op verschillende locaties in Delft en Westland. Vanuit je natuurlijke gastvrijheid zorg jij ervoor dat het de gasten aan niks ontbreekt. Dit doe je samen met je collega’s. De ene keer werk je samen met één collega en op een andere werkdag werk je in een groter team.

Teunie: “De werksfeer is heel gastvrij en ik kan mezelf zijn. Ik vind het ook leuk om te horen dat ik altijd welkom ben en dat collega’s het leuk vinden dat ik bij ze op locatie kom werken”

Je werkdag is erg afwisselend, je verzorgt voornamelijk de lunch. Je bereid belegde broodjes voor of een gezonde salade, zet de drankjes op de juiste houdbaarheidsdatum neer en je zorgt dat het servies klaar staat. Tijdens de lunch let je er goed op dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk ziet de counter er netjes en schoon uit. Ook bedien je de kassa, of sta je in de spoelkeuken en soms help je bij een borrel/vergadering. Je springt bij waar dat nodig is. Met het oog op de voedselveiligheid is het van belang dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt. Natuurlijk ben je gastvrij en werk je graag in een team.


Waar ga je dit doen?

Werken in de flexpool betekent dat je op wisselende locaties werkt in jouw regio. In deze regio hebben we verschillende locaties waarvoor wij de catering dienstverlening verzorgen. De locaties waar je werkt zijn geopend van maandag tot en met vrijdag en de werktijden liggen tussen 07.00 en 15.30 uur. 

 

Wat neem je mee?

Voor deze functie heb je ervaring in de omgang met gasten en bij voorkeur in de horeca en/of catering. Je bent van nature dienstverlenend en helpt graag mensen. Bovendien Werk je graag samen en heb je een prettige nanier van communiceren. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:

 • Je bent flexibel in het uitvoeren van je werkzaamheden en werken op verschillende locaties past helemaal bij jou;
 • Je zet net dat stapje extra, ook wanneer het wat drukker is hou jij de controle;
 • Je bent in het bezit van een VOG; of in staat om deze aan te vragen.

Heb je interesse:

Mijn naam is Wanda Pompa. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en hoor snel van ons.

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor sollicitanten van alle afkomsten, leeftijden, geslacht, fysieke bekwaamheid en/of seksuele geaardheid.

Een (online) screening kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!