Catering medewerker 

 

Wat ga je doen?

In een leuk, klein en hecht team verzorg je maaltijden en alles wat daarbij komt kijken. De dag is erg afwisselend, je verzorgt met name de lunch. Je zet het brood en broodbeleg klaar, vult het fruit aan, zet de drankjes op de juiste houdbaarheidsdatum neer en je zorgt dat het servies klaar staat. Tijdens de lunch let je er goed op dat het jouw gasten aan niets ontbreekt en bereidt je ook de snacks voor. Natuurlijk zien de counters en alle tafels er steeds netjes uit. Ook kassawerkzaamheden komen dagelijks voor. En soms help je bij een borrel/vergadering of help je in de spoelkeuken. Je springt bij waar dat nodig is. Met het oog op de voedselveiligheid is het van belang dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt. Natuurlijk ben je gastvrij en werk je graag in een team.

Waar ga je het doen?

Je komt te werken op onze locatie SC Johnson Europlant in Mijdrecht. Bij dit familiebedrijf beheert Sodexo het bedrijfsrestaurant met een klein team. Je zorgt dat alle medewerkers worden voorzien van een geweldige lunch zodat zij zich weer kunnen richten op het maken van bekende huishoudelijke producten. 

De werktijden zijn conform een vast rooster. Diensten kunnen verschillen want er kunnen ook avonddiensten kunnen. De vaste dienst is van: 09.00 tot 14.30 uur. Indien het een avonddienst betreft, dan is deze dienst van: 14.00 tot 19.30 uur.

Wat neem je mee?

Voor deze functie is het een vereiste dat je ervaring hebt in de omgang met gasten en bij voorkeur in de horeca en/of catering. Tevens voldoe je aan het volgende profiel: 

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en beheersing van de Engelse taal is een pré; 
 • Je bent flexibel in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, maar ook qua werktijden; 
 • Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen; 
 • Met het oog op de voedselveiligheid is het belangrijk dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt; 

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 25 uur per week (normale werkduur is 38 uur per week);
 • Werkdagen en tijden in overleg van maandag tot vrijdag. 
 • Een goed salaris volgens de cao,  tussen de € 2.034,90 tot € 2.310,16 op basis van 38 uur en is afhankelijk van je ervaring. 
 • Reiskostenregeling conform cao;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek
 • Een pensioenregeling;
 • Aanvullende opties binnen de collectieve zorgverzekering met korting? Ook dat bieden wij;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
 • Een dagelijks goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant zorgt dat je elke dag weer kan excelleren.

 

 

 

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!