Catering Manager in Veghel

Heb jij ervaring als Catering Manager? Of andere leidinggevende ervaring in de horeca? Dan hebben wij een interessante nieuwe uitdaging voor jou als Catering Manager bij onze opdrachtgever in Veghel

 

Wat ga je doen?

Als Catering Manager zorg je ervoor dat de horeca en klantgerichte dienstverlening op rolletjes loopt.  We zoeken een kandidaat die het leuk vindt om nieuwe ideeën te ontwikkelen en verbeteracties bedenkt om de beste service voor onze klant te creëren. Dat betekent onder meer dat je leiding geeft aan een team van ongeveer 16 medewerkers en zorgt dat de medewerkers goed hun werk kunnen doen. De personeelsplanning voor het hele team, financiële administratie en personeelsadministratie zijn onder andere voor jouw rekening. Tevreden gasten en tevreden opdrachtgever is het streven.

Naast jouw rol als manager draag jij regelmatig een steentje bij, helpt bij de lunch, en helpt bij het aanvullen van het buffet. Samen met de chef kok/assistent manager stuur je het team aan en zorg je er voor dat iedereen top kan presteren en dat iedereen happy is, medewerkers en gasten. Op deze locatie verzorgt Sodexo het totale facility pakket, waaronder o.a. ook postkamer, cleaning, banqueting- en vending activiteiten. In samenspraak met de site service manager gaan jullie een heel afwisselend en uitdagend takenpakket samenstellen.

Waar ga je het doen?

 

Je komt te werken bij Sodexo op onze vestiging in Veghel. In Veghel staat de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld. Ieder uur rollen daar één miljoen chocoladerepen van de band. 

Je komt te werken in een vrolijk team van enthousiaste cateringcollega’s. We verzorgen dagelijks catering en banqueting (lunch, jubilea, vergaderingen en borrels) in het personeelsrestaurant en in enkele ruimten op het terrein van de opdrachtgever. Daarmee zorgen wij voor gastvriendelijke ervaringen voor medewerkers en hun gasten.

Wil je meer weten van de locatie? 
Wij laten je graag jouw toekomstige werkplek zien

Wat neem je mee?

 

Voor de functie van Catering Manager is het een vereiste dat je ervaring hebt in de omgang met gasten en bij voorkeur in de horeca en/of horeca. Daarbij ben je gezien de dynamische setting goed in multitasking, flexibel ingesteld en kunt tegen een spreekwoordelijk stootje.
Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

 •  Jij weet als geen ander wat gastvrijheid is, weet de verwachtingen van je gasteren iedere dag weer te overtreffen;
 • Je bent handig met computers, en weet jezelf prima te redden in de Microsoft Office programma’s;
 • Je spreekt en schrijft, zowel Nederlands (uitstekend) als Engels (meer dan voldoende);
 • Je hebt een flexibele instelling en bent flexibel qua werktijden.

Wat bieden wij?

 

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Contract voor 38 uren per week;
 • Werktijden tussen 7:00 en 17:30;
 • Salaris tussen de € 2.333,45  en € 3.865,11bruto per maand
 • 25 aantal vrije dagen (obv 38 uur);
 • Interessante pensioenregeling;
 • Marktconforme reiskostenregeling, zowel voor openbaar- als eigen vervoer;
 • Ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom krijg jij toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;
 • Uitgebreide lunch uit eigen restaurant.

#sodexobettertomorrow#

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!