Catering/Hospitality medewerker 

 

  "Service with a smile"

  Wat ga je doen?

  Met leuke hechte collega’s verzorg jij de gasten die we ’s nachts ontvangen in het restaurant. De dienst is veelzijdig, je bereid de gerechten voor die je gaat serveren, doet de keuken- & restaurant voorbereidingen voor de dagdienst en draagt bij aan het schoonmaakplan.

  Voor de opening ’s nachts zet je al het brood en broodbeleg klaar, vult het fruit aan, vult de wandkoeling op de juiste manier met artikelen aan, je zet de limonades,  smoothies, salades klaar en helpt bij het voorbereiden van de warme maaltijden en snacks.

  Wanneer de keuken en het restaurant geopend zijn zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je zorgt er samen voor dat de tafels en het restaurant er netjes uit zien. Met het oog op de voedselveiligheid is het van belang dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt. Natuurlijk ben je gastvrij en werk je graag samen met collega’s.

  Bij deze baan werk je in principe ’s nachts (anders is bespreekbaar). Het betreft een functie voor 2 à 3 nachten per week voor 8 uur per dienst. De eerste week werk je 3 nachten, de tweede week werk je 2 nachten en de derde week werk je 0 nachten (roostervrij). Vervolgens begin je weer vooraf bij de eerste week.  Als je werkt tussen 22.00 en 07.00 uur ontvang je over die uren een toeslag van 35%. 

  Waar ga je het doen?

  DAF neemt bij alles wat wij doen onze leefomgeving heel serieus. Het terugdringen van onze impact op het milieu is binnen DAF een continu verbeterproces bij al onze activiteiten.

  Op 1 april 1928 begon Hub van Doorne een kleine constructiewerkplaats in Eindhoven, Nederland.
  Vanaf dit uiterst bescheiden begin heeft DAF zich uiteindelijk ontwikkeld tot een toonaangevende wereldwijde truckfabrikant die zich sterk richt op innovatie, kwaliteit en efficiënt transport.

  We zijn ons ervan bewust dat we er zorg voor moeten dragen dat onze processen en producten zo weinig mogelijk effect hebben op het milieu. Naast voortdurende verbetering van onze kwaliteit en efficiency werken wij ook door aan het verder reduceren van de milieubelasting van onze activiteiten.

  Wat bieden wij?

  Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

  Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • 15 uur per week(rooster in overleg); 
  • Werktijden zijn tussen 23.00 en 07.00 uur. De mogelijkheid bestaat de nachtdiensten te combineren met avonddiensten, waarbij je werkt van 15.30-22.00 uur;
  • Vanaf 21 jaar ligt het salaris tussen € 12 en €14 bruto per uur;
  • Reiskostenregeling conform cao;
  • Je vakantiedagen bouw je op aan de hand van de gewerkte uren;
  • Een collectieve zorgverzekering;
  • Een introductie en een werkinstructie zijn onderdeel van het inwerktraject;
  • Diverse trainingen;
  • Een heel gezellig team;
  • Goede parkeermogelijkheden;
  • Een uitgebreide lunch in het eigen bedrijfsrestaurant; 
  • Goede doorgroeimogelijkheden.

  Als je deze baan accepteert voor 1 oktober, ontvang je na het succesvol doorlopen van je proefperiode een tekenbonus van bruto € 250,00. Als je eerste contract wordt verlengd, ontvang je een extra bruto bonus van € 250,00.

  Wat neem je mee?

  • Je weet als geen ander wat Hospitality is en je bent een nachtmens;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen;
  • Je bent flexibel in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden en qua verschillende werktijden;
  • Met het oog op de voedselveiligheid is het belangrijk dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt;
  • Je houdt het overzicht en kan de beheerder vervangen bij afwezigheid.

   

   

  Vacaturekenmerken

  Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

  Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

   

  Sollicitatieprocedure


  1. Je solliciteert op
  deze website

   

   


  2. Je krijgt een
  digitale screening


  3. Je komt op je
  eerste gesprek


  4. Je komt op je
  tweede gesprek


  5. We doen je een
  goed bod


  6. Hoera! Welkom bij
  Sodexo!