Beheertechnicus Elektrotechniek 

 

Wat ga je doen?

Wij verzorgen het integrale technische beheer en onderhoud voor gebouw gebonden installaties en (licht)industriële installaties met diverse functies. Denk bijvoorbeeld HVAC- en koeling installaties, pompen en regelkleppen en sprinklerinstallaties. Als beheertechnicus heb je een belangrijke rol in het beheer en onderhoud en de legionella preventie van deze installaties. Concreet houdt dat in dat je bijvoorbeeld overleggen met de gebruikers organiseert en hun wensen vertaalt naar oplossingen en adviezen. Je begeleidt leverancier op de werkvloer wanneer er andere partijen ingeschakeld moeten worden. Met jouw proactieve houding weet jij continu de verbinding tussen verwachtingen, mogelijkheden en de betrouwbaarheid van de installaties te maken. Je denkt daarbij altijd 1 stap verder dan de rest en profileert je op die manier als technisch specialist. 

Je bent niet alleen! Je werkt samen met Patrick van Driel, Andre Kal en een heel team van onderhoudsprofessionals. Je wordt onderdeel van een team van circa 15 professionals die samen technische vraagstukken oplossen. 

Wat bieden wij?

 • Een salaris tot maximaal € 4.778 bruto per maand o.b.v. 40 uur en ervaring volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
 • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000.
 • Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto.
 • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over bedrijfskleding, telefoon en laptop.
 • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
 • Onze reiskostenregeling heeft duurzaamheid als uitgangspunt. Dat betekent dat reizen met openbaar vervoer volledig wordt vergoed.
 • Zorgverzekering met korting en een goede pensioenregeling.
 • Je krijgt toegang tot eindeloos veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een inclusieve werkomgeving die diversiteit waardeert.

Waar ga je het doen?

Sodexo verzorgt binnen de locaties van Johnson & Johnson de facilitaire dienstverlening. We zijn hierin actief op diverse aspecten binnen het facilitaire waaronder een groot deel van de projecten die op dit gebied spelen. Je standplaats is Leiden. 

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde Mts opleiding bij voorkeur richting Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Als specialist heb je ervaring met het onderhoud aan gebouwen gebonden installaties en het oplossen van storingen aan deze installaties;
 • Je bent in het bezit van of bent bereid VCA voor Operationeel Leidinggevende te behalen.

Heb je interesse?

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

Samen creëren we een diverse, inclusieve en gastvrije omgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt.

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!