Beheertechnicus in Groningen

Binnen de farmaceutische industrie wordt een hoge mate van betrouwbaarheid gevraagd van haar installaties. Een foutje leidt tot grote gevolgen. Juist die zorgvuldigheid in het werk is waar jij enthousiast van wordt! 

Wat ga je doen?

Wij verzorgen het integrale technische beheer en onderhoud voor gebouw gebonden installaties en (licht)industriële installaties met diverse functies. Denk bijvoorbeeld HVAC- en koeling installaties, pompen en regelkleppen en sprinklerinstallaties. Als beheertechnicus heb je een belangrijke rol in het beheer en onderhoud  van deze installaties. Concreet houdt dat in dat je bijvoorbeeld overleggen met de gebruikers organiseert en hun wensen vertaalt naar oplossingen en adviezen. Je begeleidt leverancier op de werkvloer wanneer er andere partijen ingeschakeld moeten worden. Met jouw proactieve houding weet jij continu de verbinding tussen verwachtingen, mogelijkheden en de betrouwbaarheid van de installaties te maken. Je denkt daarbij altijd 1 stap verder dan de rest en profileert je op die manier als technisch specialist. 

Je bent niet alleen! Samen met Patrick van Driel, Andre Kal en een heel team van onderhoudsprofessionals. Je wordt onderdeel van een team van circa 15 professionals die samen technische vraagstukken oplossen. 

Wat neem je mee?

  • MBO-opleiding bij voorkeur richting Elektrotechniek of Mechatronica.
  • Als specialist heb je ervaring met het onderhoud aan gebouwen gebonden installaties en het oplossen van storingen aan deze installaties.
  • VCA voor Operationeel Leidinggevende.

Waar ga je het doen?

Sodexo verzorgt binnen de locaties van Johnson & Johnson de facilitaire dienstverlening. We zijn hierin actief op diverse aspecten binnen het facilitaire waaronder een groot deel van de projecten die op dit gebied spelen. Je standplaats is Groningen. 

Wat bieden wij?

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. We bieden je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continue het beste uit jezelf te halen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Een salaris tot maximaal € 4.778 bruto per maand o.b.v. 40 uur volgens de CAO Sodexo Facilitair en Faciliterend.
  • Accepteer je deze baan, dan ontvang jij (na het succesvol doorlopen van je proefperiode) een tekenbonus van bruto € 1.000.
  • Word je jaarcontract verlengd? Dan ontvang je wederom een bonus van € 1.000 bruto.
  • Vanzelfsprekend krijg je de beschikking over bedrijfskleding, telefoon en laptop.
  • Voor een goede werk-privé balans heb je ook recht op 26 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
  • Ontwikkeling vinden we belangrijk daarom heb je toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Wanneer jij kiest voor een loopbaan bij Sodexo, kies je voor een internationale organisatie die de integrale facilitaire en technische dienstverlening levert voor tal van toonaangevende bedrijven. Wil je meer weken over Sodexo als werkgever? Kijk dan vooral op onze website www.sodexo.com en lees meer over onze normen en waarden, dé Sodexo cultuur en uiteraard persoonlijke verhalen van onze collega’s.

Heb je interesse:

Mijn naam is Anneke den Haan. Als recruiter begeleid ik deze procedure. Wil je meer informatie over deze functie, afdeling en/of misschien wel Sodexo? Schroom niet, en neem contact met mij op via anneke.denhaan@sodexo.com of de rechts weergegeven contactgegevens. Wil je graag in aanmerking komen voor deze functie? Klik dan op de solliciteren knop en je hoort snel van ons.

 

 

 

 

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!