MBO Stage | BBL Leerwerkplek Kok niveau 2


Wat ga jij doen?

Word jij leerling kok (BBL) in het duurzaamste gebouwen van Nederland?

In het nieuwe gebouw Edge West, bij Amsterdam Sloterdijk, gaan wij het restaurant, de banqueting, de receptie, het servicepunt en de coffeecorner exploiteren. Edge West staat in de top-3 ‘duurzaamste gebouwen van Nederland’ en we willen hier samen met onze facilitaire partners als één team alle gasten een optimale Quality of Life geven!

 Jij bent onderdeel van het cateringteam. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bereiden van heerlijk en gezond eten. Dit gaat van voorbereiden, zoals ingrediënten wassen en snijden, klaarmaken van deelmaaltijden, tot snacks en complete gerechten verzorgen.  Aan de hand van jouw opleiding en ervaring bepalen wij samen welke werkzaamheden passend zijn.

Het verbeteren van de Quality of Life van onze gasten en medewerkers is namelijk onze missie. Denk aan goede koffie, samen lunchen, persoonlijk contact en facilitaire service vanuit één team, zodat de gasten in een pand nauwelijks merken dat er meerdere leveranciers werken. Deze momenten in ons dagelijks leven hebben een impact op onze gezondheid, leefomgeving en planeet. Binnen Edge West vullen we die missie in met:

  • Duurzaamheid: wij verbeteren voortdurend onze positieve impact op mens en milieu.
  • Intense klantgerichtheid: dankzij ons ervaart de gast Edge West als een warm bad.
  • Samenwerking: zowel met facilitaire partners en collega’s als met de opdrachtgever werken we nauw samen, zodat we er als één team staan voor de gasten.


Wat neem je mee?
Je volgt de MBO opleiding Kok (BBL). Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en wilt het beste uit jezelf halen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nieuwsgierig, gastvrij, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid. Je beschikt over goede pro-actieve communicatieve vaardigheden en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat bieden wij?

Een leuke, interessante leer werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt veel begeleiding én verantwoordelijkheid zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het weekend ben je vrij! 

Sodexo zet zich in voor diversiteit. Deze functie staat open voor alle sollicitanten ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht, fysieke bekwaamheid, religie of seksuele geaardheid


Sodexo staat voor Quality of Life!

Dit betekent dat we elke dag een stap meer doen dan de verwachte services. Dit doen we om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken. Je komt naar je werk om iedere dag beter te worden en meer toegevoegde waarde te hebben. Dit doe je in een team dat samenwerkt en open met elkaar communiceert. Doordat je positief bent en je doelen steeds bijstelt via onder meer continue feedback en je overtuiging dat je een situatie steeds verder kunt verbeteren, zijn je resultaten vandaag beter dan gisteren. Hierdoor zal dat wat je morgen doet, ook beter zijn dan wat je vandaag doet. Dit komt doordat je elke dag opstaat met het besef waarom je naar je werk komt. Om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.

Is dit ook jouw eerste drijfveer en kun je hierin van toegevoegde waarde zijn voor ons? Dan ben jij geknipt voor Sodexo!

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!