Assistent Catering Manager

Heb jij een groot sociaal hart en ervaring in de catering of horeca? Wil je leren om de leiding te hebben over een team en weet jij jouw collega's op de juiste manier te motiveren? Lees verder en solliciteer direct.


Wat ga je doen?
Als  Assistent Catering Manager zorg je ervoor dat de horeca en klantgerichte dienstverlening op rolletjes loopt. Het hele proces van inkoop, tot lunch serveren en administratie leer jij kennen en kan je na het inwerken met hulp van jouw collega's uitvoeren. We zoeken een kandidaat die het leuk vindt om nieuwe ideeën te ontwikkelen en verbeteracties bedenkt om de beste service voor onze klant te creëren. Dat betekent onder meer dat je leiding geeft aan een klein team van ongeveer zeven medewerkers, zorgt dat de medewerkers goed hun werk kunnen doen, er aantrekkelijk eten op het menu staat, de in- en verkoop goed wordt georganiseerd en het belangrijkste: Tevreden gasten.

Naast jouw rol als Assistent Manager draag jij ook je steentje bij de dagelijkse werkzaamheden. De dag is erg afwisselend, je verzorgt met name de lunch. Je zet het brood en broodbeleg klaar, vult het fruit aan, zet de drankjes op de juiste houdbaarheidsdatum neer en je zorgt dat het servies klaar staat. Tijdens de lunch let je er goed op dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Natuurlijk zien de counters en alle tafels er steeds netjes uit. Ook kassawerkzaamheden komen dagelijks voor. Met het oog op de voedselveiligheid is het van belang dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt.

 

Wat bieden wij?
Als jij bij ons groeit, groeien onze klanten en daarmee wij ook! Vanuit die visie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw kennis te ontwikkelen en helpen jou om continu het beste uit jezelf te halen. Zowel on the job, als via diverse leerplatformen.

Naast een professionele organisatie waarin persoonlijke groei voorop staat, bieden wij vanuit onze hospitality CAO natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

Contract voor 24 uren per week;

Werktijden tussen 9:00 en 14:30 van maandag t/m donderdag;

Salaris tot maximaal €2.313 bruto per maand

25 aantal vrije dagen (obv 38 uur);

Ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom krijg jij toegang tot diverse trainingen en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen;

Uitgebreide lunch uit eigen restaurant.


Waar ga je dit doen?
Spaarne Werkt is het participatiebedrijf voor Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Zij helpen mensen die moeite hebben om mee te komen op de arbeidsmarkt betaald werk te vinden. Dit kan zijn bij een gewone werkgever, bij SpaarneWerkt zelf of op een beschutte werkplek.


Wat neem je mee?
Voor de functie van Assistent Catering Manager is het een vereiste dat je ervaring hebt in de omgang met gasten en bij voorkeur in de horeca en/of horeca. Daarbij ben je gezien de dynamische setting goed in multitasking, flexibel ingesteld en kunt tegen een spreekwoordelijk stootje.

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • Jij weet als geen ander wat gastvrijheid is, weet de verwachtingen van je gasteren iedere dag weer te overtreffen;
  • Je bent handig met computers, en weet jezelf prima te redden in de Microsoft Office programma’s;
  • Je hebt een sociaal hart;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent flexibel qua werktijden.

#bettertomorrow

Vacaturekenmerken

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

Als je al eerder hebt gesolliciteerd bij Sodexo, log dan eerst in via Inloggen rechts bovenaan de pagina.

 

Sollicitatieprocedure


1. Je solliciteert op
deze website

 

 


2. Je krijgt een
digitale screening


3. Je komt op je
eerste gesprek


4. Je komt op je
tweede gesprek


5. We doen je een
goed bod


6. Hoera! Welkom bij
Sodexo!